Arhiva > Arhiva
Vedeta zilei
silviu:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 03 Octombrie 2011, 18:30 ---aiurea era ca sticla aluneca de mama focului - patinaj curat
--- Terminare citat ---
ai facut un shpagat? :D
--- Citat din: almi_gabi --- PS - tu de ce n-ai venit?
--- Terminare citat ---
daca ma opreau acolo si ma bagau langa o brontozauritza? ???
luciamanta:
"Am sa continuu un pic pe tema de vedeta zilei - muzeul! :) "
In mod cert vedeta muzeelor din Bucuresti in aceasta perioada este muzeul Antipa. De curand renovat este vizitat in special in zilele de week-end de o gramada de parinti care isi aduc copii sau de profesorii care scot cate o clasa intreaga la plimbare.
:) Gabi, ma bucur nespus că ai vizitat Muzeul Antipa. Voi merge si eu cat de curand!
luciamanta:
Chinezii de la ZTE ar putea veni la Jucu
http://www.manager.ro/articole/ultima-ora/chinezii-de-la-zte-ar-putea-veni-la-jucu-12811.html
julia:
ce titlu... nici daca ma chinui nu inteleg la ce se refera...
poate stirea zilei sau mai bine chestiunea zilei, cum facea florin calinescu
admin:
Vedeta zilei de azi ar putea fi o tanara cu sindrom Down, care a cucerit titlul de miss la o scoala in America. Cititind stirea mi-am adus aminte cat de mult m-a impresionat la Ljubljana un spectacol de strada, de dans modern, a unei trupe de tineri cu acest sindrom. Am fost emotionat, dar si admirativ in acelasi timp, cum au stiut sa treaca peste problemele lor si sa apara in fata publicului, cum cineva i-a sprijinit, invatat si le-a dat curaj.
Fata asta la fel, demonstreaza ca inhibitiile si temerile sunt niste lucruri peste care trebuie sa inveti sa treci. Cu ajutorul celor din jur, dar in special cu ajutorul tau. Increderea in tine are un rol extrem de important. Dar nu cand e dus pana la exagerare, la mandrie si la orgolii derivate. Bravo acestei fete! Stirea se afla pe Relitatea Net. Se poate citi urmarind link-ul:
http://www.realitatea.net/povestea-emotionanta-a-tinerei-cu-sindromul-down-aleasa-miss-video_875962.html
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă