Forumul celor nou intrati > Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp

Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp

<< < (14/58) > >>

Tatiana:
si eu vreau in februarie...
Pupici tuturor

ama:
am citit ultimele rinduri scrise de ADMIN si parerea mea e ca ar trebui sa se organizeze separat tabere pentru cei cu copii, care au alte nevoi si separat pentru cei fara copii

nu doresc sa intru in amanunte care sa supere persoanele despre forum de ce ar fi mai bine asa ....

varsator38:

--- Citat din: ama din Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011, 14:35 ---am citit ultimele rinduri scrise de ADMIN si parerea mea e ca ar trebui sa se organizeze separat tabere pentru cei cu copii, care au alte nevoi si separat pentru cei fara copii

nu doresc sa intru in amanunte care sa supere persoanele despre forum de ce ar fi mai bine asa ....

--- Terminare citat ---

fiecare are dreptul sa-si exprime parerea,dar mi se pare putin "fortata"aceasta idee...tabere separate pt cei cu copii si pentru cei fara copii...pana la urma e alegerea fiecaruia sa mearga intro anumita tabara si sa se simta bine sau nu!{e doar parerea mea :)}

Sara:
Si eu tot februarie!

Sara:

--- Citat din: Erica din Joi, 17 Noiembrie 2011, 16:22 ---... sa ma astept atunci ca ma "cuplati" in vacante cu "varsta a 3-a" ?  >:(  ....  (eu am 36 de ani).

--- Terminare citat ---

:o
Esti tare!
Eu am avut experiente de stat in camera si cu copiii altora, am facut pe "bona" fara vocatie si dorinta (din ciclul: stai putin cu fi-mea, ca trebuie sa cumpar ceva, ceva care a durat niste ore bune), am stat si cu varsta "a treia/ a patra" - n-am avut incotro. Am stat si cate 15 pe jos in camera, dormind pe saltele si am turbat de sforaitul unuia si al altuia pana m-am calit (nu in totalitate). Si acum, cand plec in delegatie stau singura cuc in camera, ceea ce nu dupa o zi de munca nu e rau deloc.
Acum, privind retrospectiv, fiecare experinta mi-a fost de folos intr-un fel sau altul.
Aici nu m-am lamurit cam cum este cu cazarea.
La o tabara (de ex new entry) cine stabileste "cine cu cine" sta in camera (in conditiile in care nu mergi cu copilul sau nu ai copil, avand in vedere ca nu cunosti pe nimeni si nici nu stii daca esti sau nu compatibil cu X sau Y?

PS: n-am preferinte in functie de culoarea parului (doar titularul sa nu sforaie) :P!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă