Forumul celor nou intrati > Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp
Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp
admin:
Am transmis tuturor un newsletter despre primele tabere New Entry. Postez si aici textul:
Acest newsletter este trimis catre toti membrii comunitatii, nu doar celor care se adreseaza direct, noii sau new entries din Singles Camp. Acest lucru pentru ca mi-a fost destul de complicat sa separ pe cei noi de cei vechi - noii sunt nu doar ultimii inscrisi ci si cei care nu au participat la nici o actiune, la nici o iesire, nu au avut nici un contact in spatiu real cu cineva din comunitate.
Singles Camp este o actiune de socializare a persoanelor single. Ca principiu se bazeaza pe interactiunea in spatiu real si pe comunicarea directa. Primul cadru, cel virtual, este folosit de userii activi pentru stabilirea contactului si de userii care se rezuma doar la citit - pentru formarea perceptiei, a unei pareri despre atmosfera comunitatii si despre profilele celor care fac parte din ea.
Al doilea cadru folosit in proiect este cel turistic. Intr-un loc potrivit, prietenos si confortabil, lipsit de alte interactiuni exterioare, se poate socializa relativ simplu, evident daca exista si disponibilitate pentru cunoasterea de persoane noi.
Taberele New Entry sunt practic cadrele secundare. Ati intrat pe forum, v-ati facut o prima imagine despre proiect, despre oamenii care participa la el, despre modul in care se desfasoara actiunile noastre. Urmeaza apoi sa-i si cunoasteti pe ceilalti membrii. In primul rand pe cei noi ca si voi.
Proiectul Singles Camp a inceput cu doua astfel de tabere, foarte reusite ambele ca efect. Asa cum anuntam, urmeraza ca la anumite intervale de timp sa va propun astfel de actiuni, in care cei noi au ocazia sa se cunoasca intre ei, dar si cu o parte din cei vechi. Primele actiuni sunt programate astfel:
Tabara New Entry 1 24 26 noiembrie 2011
Tabara New Entry 2 - 24 26 februarie 2012
Tabara 1 se va desfasura in zona Sibiu si se adreseaza profilului, + 45 ani, mai putin dinamic.
Tabara 2 se va desfasura intr-o zona montana cel mai probabil in zona Brasov si se adreseaza profilului 25 45 ani, dinamic.
Pt cei cei care fac parte din alte profile, se vor organiza alte doua tabere in luna martie.
Tariful pentru o astfel de tabara va fi de maxim 200 lei, si include 2 zile de pensiune completa.
Programul fiecarei tabere va fi in primul rand interactiv, apoi fun si nu in ultimul rand relaxant. Adaptarea acestuia se va face functie de locatie si destinatie, ceea ce ne ofera zona.
Functie de numarul de inscrisi va putea fi aleasa destinatia respectiv locatia.
Timpul pana la prima tabara este destul de scurt, de aceea am rugamintea ca in situatia in care doriti sa participati, sa-mi comunicati cat mai repede pe office@singlescamp.ro. Pt ambele tabere optiunile vor fi transmise pe adresa de Email comunicata. Tot acolo am sa va raspund si la intrebarile pe care le aveti.
Cred ca este un moment foarte bun si pentru cei care pana acum au stat in expectativa si mai timizi au privit doar din afara la ce se intampla in comunitate. Pentru cei noi este ocazia perfecta de a se cunoaste, de a-si face o parere clara despre calitatea deosebita a celor din comunitate. Eu mi-am oferit toata disponibilitatea si cunostiintele pt a face ca totul sa decurga bine in aceste tabere, asa ca inlaturati orice rezerva mai aveti inca si participati fara nici o retinere. Va astept inscrierile, dupa care Samiza va va contacta pt achitarea prin agentie a tarifului de tabara.
Sper ca pentru multi din voi aceste tabere sa fie baza unor prietenii viitoare, va doresc sa gasiti acolo oameni pe care probabil vi i-ati dorit in preajma, dar n-ati avut ocazia pana acum sa intalniti. Succes!
Gigi Cindea
ioana:
daca am peste 45, nu pot sa ma inscriu pt tabara din februarie ?
admin:
Ti-am dat raspunsul pe MP, Ioana!
briana:
Gigi, eu de cateva luni, nu mai primesc in mail newsletter-ele. Verfica te rog ce se intampla. briana4661@yahoo.com
admin:
Am transmis un newsletter pt actiunea de Craciun de la Azuga, in finalul acestuia v-am lansat propunerea sa ne intalnim in acest week-end acolo (25 - 27 noiembrie). Locatia este una noua, se numeste Pasul Schiorilor si e amplasata foarte aproape de partiile de schi din statiune. Nu este inca zapada, dar partia de incepatori are din cea artificiala pe ea. Putem sa mergem cu gondola pana in Munte, putem da o fuga la Fun Park-ul de la Busteni, avem destule de facut in zona. Doar sa ne intalnim si ne organizam imediat un program!
Costul cazarii este 100 lei / 2 nopti (50 lei / noapte), urmeaza ca azi sa primesc mai multe detalii de la gazda, referitoare la masa, dar asta este optional. Website-ul locatiei este inca in constructie, dar puteti vizualiza cateva fotografii urmarind link-ul:
http://www.turistinfo.ro/azuga/cazare-azuga/pensiunea_pasul_schiorilor-c68590.html
Pana miercuri va trebui sa-i dam un raspuns d-nei Cristina, cate locuri vom ocupa, astfel incat daca doriti sa participati va rog comunicati aici pe topic, sau pe office@singlescamp.ro. Nu este nevoie de avans, platim direct acolo, doar ca daca anuntati ca veniti, va rog sa o si faceti, pt a nu avea acolo probleme locurile rezervate si neocupate. Pe Email tranmiteti-mi va rog si numarul de tf, pt a ne putea contacta reciproc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă