Forumul celor nou intrati > Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp

Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp

<< < (52/58) > >>

Misona:

--- Citat din: Cojocaru Irina din Marți, 07 Martie 2017, 14:04 ---Buna ziua,

Sunt noua pe acest forum si sunt interesata de iesirile, intalnirile si calatoriile din aceasta comunitate.

--- Terminare citat ---

Bina ai venit Irina!

Sunt sigura ca vei gasi oameni compatibili cu care iti vei petrece timpul frumos!
Totusi, sfatul meu este sa te uiti pe site in Calendarul excursiilor si pe forum la descrierea amanuntita a aacestora si sa iti rezervi pe cele pe care ti le doresti deoarece locuile se dau foarte repede:)
Si ar fi pacat sa nu ne intalnim si fizic, sa ne vezi cat si cum si ce frumos stim sa dansam, sa radem, sa cantam, ce spirit bun e in actiuni!

Sa ne vedem cu bine:)

ioana1964:
Buna ! Eu sunt Ioana , si sunt noua pe acest forum... :) Mi-am rezervat un bilet pentru excursia - Varna (22 -23 iulie ) si vreau sa aflu cateva informatii legate de aceasta excursie .Mai trebuie facuta rezervare la autocar ? Trebuie sa cumpar leva sau euro de aici ? Mi-ar fi de mare ajutor daca m-ar putea lamuri cineva cu privire la aspectele astea.? O zi cat mai placuta !

krondia:
Bine ai venit, Ioana!
Intrebarile despre excursie trebuie adresate pe firul de discutie dedicat acestei actiuni. O gasesti in rubrica Excursii si vacante Singles Camp & Travel 2017 Urmareste  forumul pentru a fi la curent cu noutatile

ioana1964:
Multumesc  :)

oai:
Buna, este o idee foarte buna. Am participat la o excusie anul acesta si am fost foarte incantata. O astept pe cea de-a doua cu mare entuziasm. Super atmosfera.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă