Forumul celor nou intrati > Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp

Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp

<< < (47/58) > >>

krondia:

--- Citat ---observ o tendinta de  a  lasa impresii dintr-o excursie pe diferite topicuri generale sau fara legatura,  dar nu și pe topicul actiunii respective.
--- Terminare citat ---
Cred că cei noi nu știu de rubrica' Feed-back-uri' și caută acțiunea la care au participat la 'Excursii și vacanțe' și, cum nu o găsesc, scriu unde le este mai la îndemână... Poate nu toți au timpul necesar de a citi cu atenție regulamentul, de a răsfoi forumul... Poate ar prinde bine și o hartă a forumului sau o rubrică unde să se explice, pe scurt, structura forumului

f.tint65:
Cum sunt nou in SC astept cu nerabdare sa ajung si in zona Sibiului.

f.tint65:
Acum multi ani am locuit acolo . Un oras superb cu oameni la fel.

admin:
Pentru cei noi sunt doua actiuni. Una lansata acum o luna si una "proaspata"... :) a aparut doar ieri in calendarul nostru de excursii.

Ambele va sunt dedicate, sunt introduse suplimentar in lista noastra de actiuni. Ne-am gandit sa va oferim prilejul, celor peste 1000 de inscrisi in 2016 sa va cunoasteti in actiuni ma simple, de relaxare si socializare. Daca sunteti persoane deschise, comunicative si doriti sa cunoasteti prieteni noi si daca...inscrierea voastra aici in Singles Camp nu a fost doar una de impuls, va recomand sa va inscrieti si sa participati...Este mult mai usor sa intrati mai multi noi in bloc decat individual... ::) :)

INTALNIRE PENTRU CEI NOI IN SINGLES CAMP. GARBOVA 1- 3 IULIE  http://www.singlescamp.ro/eveniment/intalnire-pentru-cei-noi-singles-camp-garbova-1-3-iulie-2016/

SAMPANIE, CASTELE, MUZEE, CINEGETICA SI VOIE BUNA. AZUGA 19 – 21 AUGUST: http://www.singlescamp.ro/eveniment/sampanie-castele-muzee-cinegetica-si-voie-buna-azuga-19-21-august-2016/

Cu click pe link-uri ajungeti pe pagina de site cu prezentarea in detaliu si unde se fac rezervarile.

Aira:
Buna Gigi!
Iti multumesc pentru informatiile transmise prin e mail despre "functionarea" acestui grup! Am incercat sa ma documentez si eu putin din tot ce-ai scris dar din lipsa de timp nu cred ca am reusit sa fiu foarte constiincioasa, asa ca am sa te intreb punctual despre cateva aspecte pe care nu mi le-am "deslusit":
- sunt cateva actiuni care m-ar interesa si unde transportul este asigurat si inclus in tarif, pentru ruta Bucuresti - X si Iasi - X. Am inteles ca pentru ceilalti transportul se organizeaza individual. In majoritatea actiunilor, fiind din vestul tarii, eu aici ma incadrez. In aceste situatii ma intereseaza daca sunt tarife diferentiate cu/fara transport inclus?
- exista posibilitatea de a afla profilul membrilor inscrisi la o anumita actiune? daca DA, unde se pot vizualiza.
Fiind convinsa ca voi avea si alte nelamuriri si oricat te consideri de norocos, nu vei scapa doar cu aceste intrebari, acum ma opresc aici si iti multumesc pentru aceasta "primire" in grup.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă