Forumul celor nou intrati > Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp
Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp
wonderland:
pileana, e o gluma faza cu telefonul si puncte puncte? :faint:
Sorry, cred ca e prima data cand folosesc emoticonul asta - :rtfm:
Citeste mesajul de mai sus, sau si mai bine citeste regulamentul, citeste forumul cu atentie si apoi vezi ce intrebari mai ai :)
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,390.0.html
Admin tocmai a postat azi un comentariu
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3.msg113719/boardseen.html#new
admin:
Nu ma refer aici strict la ultima postare, ci la ce am vazut in ultima perioada pe forum. Am rugamintea sa respectati regulamentul acestei platforme si sa nu postati numere de telefon si adrese de Email decat in cazuri absolut urgente. De asemenea pt continuitatea subiectelor de forum referiti-va strict la ce se refera acestea. Multumesc de intelegere!
Pt Samothraki exista un subiect separat si acolo se scrie de orice este legat de aceasta vacanta. Exista un loc disponibil dintr-o renuntare la Grecia, dar Samiza este cu mine si nu poate raspunde inscrierilor datorita unei probleme tehnice a retelei de internet al hotelului. IP-ul lor este blocat de spamhouse.org si nu se transmite nimic... :-\
admin:
Puncte puncte am pus eu in loc de numarul de telefon postat...
Multumesc mult Wonderland pt tot ajutorul si grija pt acest forum! :flori:
wonderland:
cu drag, admin. Dar sper sa nu ajung sa folosesc prea des emoticonul ala :D
Sau altele pe care acum le observ foarte bine, de genul :tickedoff: :knuppel2: :slap: :strambatura: :thumbdown: :hammer: :fight:
wonderland:
--- Citat din: Elian din Joi, 06 August 2015, 08:47 ---Multumesc frumos pentru indrumare.!!!!!!!!!!!!!!!
--- Terminare citat ---
Cu placere, daca o si urmezi. ;D Cred ca marele tau noroc a fost ca erai newbie la prima postare. :angel:
--- Citat din: admin din Joi, 06 August 2015, 19:45 ---Pt Samothraki exista un subiect separat si acolo se scrie de orice este legat de aceasta vacanta. Exista un loc disponibil dintr-o renuntare la Grecia, dar Samiza este cu mine si nu poate raspunde inscrierilor datorita unei probleme tehnice a retelei de internet al hotelului. IP-ul lor este blocat de spamhouse.org si nu se transmite nimic... :-\
--- Terminare citat ---
Admin, La Samothraki era cineva interesat de locul liber. Eu i-am zis sa scrie email Samizei, dar daca zici ca e blocat IP-ul...:bully:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă