Forumul celor nou intrati > Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp
Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp
admin:
Vreau sa fac cateva completari si precizari. Sunt in discutie cu mai multe locatii, am selectionat si gandit cateva tipuri de activitati, pe care foarte - foarte putini dintre voi au avut ocazia de a le avea oferite pana acum...
Asa cum mentionam, cele doua excursii din primavara au programe cu totul inedite si originale. Nu va ganditi la drumetii, focuri de tabara, vizitare etc Sunt mult mai complexe si chiar daca au in componenta cateva elemente obisnuite, in ansamblu sunt inedite...Nu o sa fie specificate destinatiile ... ::), nici locatiile...in schimb o sa fie cateva poze concludente. Am deschis pe forum doua topic-uri pt cele doua "Intalniri a celor noi", dar sunt formale,urmeaza ca dupa ce primesc raspunsurile de la locatii si de cei cu care am sa mai colaborez, am sa dau detaliile necesare inscrierii. Perioadele sunt clare si ferme, este insa foarte posibil ca de 1 Mai sa avem trei nopti, nu doua...
Pentru ca ma bazez mult pe elementul supriza, cel de surprindere placuta al participantului, dar si pt ca intr-un fel doresc sa-mi protejez ideile si munca, in cazul celor doua o sa fac o exceptie de la regula. Nu am sa postez ca de obicei toate detaliile si reperele necesare, o sa fie acolo foarte putine elemente. Doar strictul necesar, fotografii, servicii oferite, tarif. Cine este interesat, sau se inscrie, o sa primeasca inca o parte din detalii... :) astfel incat sa fie convins ca intradevar e ceva foarte atractiv...
Sa nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa trezesc curiozitatea, ci doar sa pastrez "reteta" necunoscuta... ;) Vreau ca cele doua tipare sa le folosesc in fiecare an, pt cei noi, sau pentru care inca nu au avut curajul...
ileana_b:
Buna ziua. Inseamna ca o actiune ramane in continuare zona m-tilor Trascau, Ramet, Intregalde pentru vara 2015 - vorbeati despre asta la "Unde mergem in vacanta SC" - sau s-a renuntat la ea?
admin:
Acum 3 saptamani am comunicat si precizat programul complet al actiunilor Singles Camp. "Unde mergem in vacanta Singles Camp" este un subiect de dezbatere si de consultare, un gen de proiect al excursiilor si vacantelor. Desi as dori, nu tot ceea ce se propune acolo sau ceea ce imi doresc se si pot realiza. :-[ Fizic, am doar 360 de zile disponibile... :-\ Cele doua actiuni la care te referi nu apar in calendarul comunicat, desi au ramas la faza de proiect...Poate in 2016... :)
Pe topicul acesta discut strict de actiuni pentru cei noi. Sau mai vechi, dar care nu au participat niciodata...Nu are legatura cu drumetiile, explicam ca este vorba de niste programe complexe si inedite... Lucrez la ele, urmeaza ca dupa Bran sa fac o calatorie pt a ma asigura ca ceea ce am citit si am vorbit cu cei de acolo sunt asa cum imi inchipui...
Asa in avanpremiera, cateva "scapari".
Una dintre actiuni, fara a fi ceva pretentios sau exagerat de "aristocratic" vizeaza profilul de persoana caruia ii plac lucrurile rafinate, de la ambient, costumatie, mancare, muzica clasica...Am gasit un cadru perfect, am schitat ceea ce doresc sa fac, vreau sa ma si conving ca spatiile imi permit...
Cealalta se adreseaza in special persoanelor carora le place un pic de aventura, mai dinamice si dornice de inedit. Nu e vorba nici de catarari, nici de drumetii, nici de parcuri de aventura, nici de tiroliana, nici de lucruri obisnuite la care poate va ganditi...Este ceva mai inedit.... ::)
totoescua:
Astept cu nerăbdare programul inedit pentru noi , cei nou intrați .
admin:
Undeva intre 12 - 15 decembrie o sa apara... :) Cand ma intorc din turul de vizitare a locatiilor am sa incep sa postez...O sa si difuzez printr-un newsletter intregii comunitati...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă