Forumul celor nou intrati > Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp

Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp

<< < (4/58) > >>

julia:

--- Citat din: admin din Sâmbătă, 01 Octombrie 2011, 08:45 ---Prezenta a 2-3 vechi este necesara,

--- Terminare citat ---

se da concurs pt posturile astea de "vechi"? ca luna asta implinesc 1 an de la prima mea excursie si sa stiu daca ma calific...

Saturnianul:
La multi ani, Jul. Dar stai la rand. Stramosii satului au intaietate :P

varsator38:
poate in viitor...VOM reusi,cu ajutorul adminului bineinteles,sa ne intalnim "vechii"si "noi"laolalta...cine vorbeste ;)nu am participat inca la nici o iesire si am asa ideei indraznete!

luciamanta:

--- Citat din: julia din Luni, 03 Octombrie 2011, 22:41 ---se da concurs pt posturile astea de "vechi"? ca luna asta implinesc 1 an de la prima mea excursie si sa stiu daca ma calific...

--- Terminare citat ---
Se face licitiatie, este tot un fel de concurs!

admin:
In lunile noiembrie si februarie au sa se organizeze cel putin 2 tabere New Entry. Prima, cel mai probabil in week-end-ul 25 - 27 noiembrie, a doua la jumatatea lunii februarie.
Am sa transmit un newsletter la care prin reply am sa astept optiunile voastre de participare, ma refer la cei noi. La fel, astept cativa  dintre cei "vechi" care doresc sa participe la aceste tabere pilot. Newsletter-ul are sa fie general, deci toata lumea are sa-l primeasca.
Am ales lunile acestea pt ca tarifele la locatii sunt cel mai scazute si avand in vedere ca vreau ca aceste actiuni sa nu depaseasca valoarea de 200 lei, cazare + masa, perioadele alese sunt cel mai potrivite.
Programul are sa fie gandit ca ceva interactiv si fun, astfel incat sa se socializeze cat mai simplu si usor.
Asa cum spuneam, aceste tabere au sa se tina pe profile. Functie de inscrieri, am sa decid cu care dintre profiluri se incepe. 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă