Forumul celor nou intrati > Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp

Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp

<< < (25/58) > >>

amaria:
Si eu vreau in tabara  ;)

Geta D:
Buna Gigi!
Si eu imi doresc sa merg in  aceasta tabara, dar astept perioada in care se va desfasura ca sa stiu exact daca voi putea lipsi de la birou sau nu.
Sanatate si sa ne auzim cu bine, Geta  :kissing:

admin:
Ok, sunteti pe lista!
Proprietarul locatiei la care ne-am oprit este plecat la Viena, am discutat in mare si ne-a placut prezentarea si modul in care a facut-o. Asteptam 2 zile pana se intaorce pt a definitiva discutiile si apoi comunic rezultatele.

cocolino:
Neatza la toata lumea.
Nou prin zona, dar ma intereseaza cam cum ce se mananca chestiunea :), de fapt imi place ideea in sine asa ca, da, mi-ar placea sa merg in excursia / tabara ce se anunta :) in caz afirmativ, astept semn cu data si locatia pentru a vedea ce si cum.

admin:
Da, asa cum intuiam pe topicul de prezentare a celor noi, ne vom intalni...curand, Cocolino!

Si pt ca sunt la capitolul tabere new entry: rezultatul raspunsurilor voastre la chestionar, mi-a aratat ca este buna o profilare a grupurilor, cel putin pe anumite actiuni. De aceea, am tinut in "maneca" doua excursii facute anul acesta, pe care nu le-am propus pt anul viitor ca actiuni: Cozia, Sighisoara si Turda. Cozia este o actiune dinamica, si asta va genera din start participarea unui anume profil, Sighisoara este una care se adreseaza unui alt segment de membri, Turda la altul. Adaugand Branul. o sa avem anul viitor 4 tabere New Entry, pe care le-am intercalat in calendarul de evenimente, deci vor fi cunoscute ca si program. Mai este posibil sa fie si Rasnov-ul, dar deocamdata nu este fixat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă