Arhiva > Arhiva

Ganduri de sambata dimineata

<< < (2/14) > >>

admin:
Apropa de profunzimea frazelor lui Goethe: In primavara, intr-una dintre etapele circuitului de Praga am stat la Karlovy Vary, la Hotel Mozart, locatia lui preferata. Stand si privind pe fereastra la rauletul care curge prin fata, sentimentul ca poate pentru o noapte dorm intre aceiasi peretii ca si el, mi-a dat un sentiment tare ciudat. Intotdeauna apropierea de locruri incarcate, acolo unde amprenta genialitatii este inca  vie, mi-a creat o stare de sensibilitate greu de descris. Mai patesc asta cand ascult operele mele favorite in locuri speciale, mai putin conventionale.

admin:
Daca ar fi sa mai scriu pe acest topic, ar trebui sa schimb numele, tocmai s-a facut duminica. Duminica? Wow nici n-am realizat, este ziua de iesit in Grosse Ring. Gata, inchid si o iau din loc. Simt deja aroma unei cafele la Wien Caffe. Pe deseara!

julia:

Topicul asta putea sa se numeasca si Despre aroganta
Cunosc genul acesta de oameni, "comentatori" de profesie.
Nu as avea nimic cu obiceiul asta, ba chiar l-as sustine daca ar spune ceva util sau constructiv dar daca e numai de aruncat cu vorbe ...
In general din ce am vazut sunt persoane fara continut, doar de ambalaj, si e pacat sa iei in considerare si sa cintareasca greu astfel opinii.

ps: aici trebuia sa scriu numai simbata? intre ce ore?

Saturnianul:
Numai sambata dimineata, intre 7 si 12. Dupa, e pranzul. Deci, ai spamat. Te raportez :)

admin:
Vai Julia, nu puteai si tu sa ai rabdare pana sambata?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă