Arhiva > Arhiva
Ganduri de sambata dimineata
admin:
Am lucrat la tablou pana seara tarziu. E inca destul de mult de lucru la el. Cred ca am sa continui, pt ca vad ca azi nu prea e timp de iesit pe afara. Ploua cu galeata la Sibiu, mi-e teama sa nu-mi toarne si mie de dupa usa una in cap, asa ca raman cu culorile mele azi. Cam putine, am ramas doar cu vreo 5 baze si imi ia destul de mult prepararea.
Daca-l postez pe forum? Nu cred. Pictez in general pt mine, de aceea tablourile pe care le-am facut sunt agatate in zona intima a casei, unde nu au acces musafirii. Nu pt ca mi-ar fi jena cu ele, sau ca nu le-as considera nereusite sau prea amatoresti, ci pentru ca ele se refera doar la starile mele, sunt imaginea gandurilor mele. Si greu ca cineva sa le inteleaga si deci sa le poata admira alfel decat ca si compozitie si raport de culoare.
almi_gabi:
o alta sambata, nu mai e dimineata dar sambata are pentru mine avantajul ca "morning" poate sa fie la orice ora
m-am trezit in minte cu impresiile placute de la spectacolul pe care l-am vazut aseara la national - a fost ceva neprogramat - ceva de genul, mai avem un bilet in plus , nu mergi si tu asa ca am ajuns la "vizita batranei doamne" 8)
nu aveam idee ca sala teatrului national are atatea posibilitati tehnice - scene suprapuse care culiseaza in diferite directii, se ridica , coboara, actori apar de pe unde te astepti mai putin, efecte tehnice de lumina si sunet spectaculoase, pe scena se desfasoara o actiune ampla care are de la step pana la chitara electronica, este o "cautare" de exprimare artistica variata de parca inca autorul nu s-a hotarat spre ceva clasic sau ceva contemporan, dar piesa trateaza cu un stil usor unele din probleme "grele" ale spiritului uman, ca totul este de vanzare intro societate in care valorile nu mai au cautare, ca oameni cedeaza in fata avantajelor materiale dar afirma ca sunt pentru dreptate si uniti ???
Caroline:
Vreau si eu la teatru !!! Mi-e asa de dor... ::)
julia:
eu fara teatru nu pot sa traiesc. am perioade de 3-4 saptamini in care nu pot sa ajung si atunci ma simt rau, imi dau seama ca ma incarc fizic. "noi doi" avem o relatie lunga: ne iubim de la 14 ani.
Caroline:
--- Citat din: julia din Joi, 29 Decembrie 2011, 09:37 ---eu fara teatru nu pot sa traiesc. [...] "noi doi" avem o relatie lunga: ne iubim de la 14 ani.
--- Terminare citat ---
Si "noi"... Cand eram in liceu la Tg.Mures, aveam abonament, nu ratam niciun spectacol. Pe urma, ne-au despartit ale vietii valuri... :-\
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă