Arhiva > Arhiva
Ganduri de sambata dimineata
admin:
Absolut, dar asta daca diploma este obtinuta pe merit, nu cu interventia financiara sau relationara a parintilor. In situatia in care diploma este doar o hartie, nefiind acoperita de cunostiinte, atunci in loc de a fi un avantaj devine un handicap. Mi-au trecut prin maini multi copii din astia care credeau ca este suficient sa aiba o patalama. Cand ii luam insa la amanunte si vedeam ca habar nu au nici macar la ce se refera acea diploma, cadeau efectiv intr-o stare de incertitudine vecina cu prosteala. Nu mai reuseau sa articuleze nici macar un cuvant, asta pt ca eu sunt un tip direct si care in situatii de astea tratez fara menajamente. Consider mai important sa le spun adevarul decat sa-i plimb cu zaharici sau acadele. Si evident ii atentionam ca nu sunt buni decat pentru o munca necalificata.
Am crezut si cred in continuare ca este mult mai bine sa fi un bucatar bun, un instalator bun, decat un prostut fara cunostiinte, dar cu diploma.
admin:
M-am trezit ca este duminica. Ieri, sambata pe 3, din luna lui Brumar, n-am avut ganduri.
julia:
ieri am fost in 5. sa inteleg ca de fapt nu mai gindesti de pe 3?
almi_gabi:
daca faceti vreo ghidusie din acea cu abracadabrabracadhra si reusiti sa fim acum sambata dimineata eu as fi cea mai fericita ;D
admin:
Am fost criogenat o vreme, asa ca mi-a inghetat si ceasul si calendarul....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă