Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bai termale si SPA: Hajduszoboszlo 12 - 16 octombrie 2011
bi_anca:
Frumoasa rima Maria. "Sunt pe net poze de detaliu, Parca-i viu si el si calul"
Mi-a placut mult Budapesta, ungurii stiu sa isi scoata in evidenta si sa valorifice tot ce au frumos.
Cladirile si statuile sunt bine intretinute, si am vazut multe...
Parcurile m-au incantat, bine intretinute, mai ales cel de pe insula Margareta unde mi-ai leganat dorintele pe o creanga a unui binescunoscut arbore.
Totul mi s-a parut prea scurt astfel incat la intoarcere am avut impresia ca am plecat abia cu o zi in urma.
Dar poate e mai bine sa ti se para prea putin decat sa te plictisesti, sa iti doresti sa revii, dar sa te simti satisfacut.
Mari_a:
Tocmai ma gandeam ca, decat sa mai pun poze cu statui p-aici, mai bine caut d-alea cu bubugici! ;D Ca m-a ametit tinypic-ul asta cu parolele!
O sa incerc sa le impachetez pe ale mele si sa ti le trimit - si p-aia cu copacul doritoarelor ;D , si p-aia cu fantana de mai jos si altele...
Statuia/fantana lui Matyas
Stire: In decembrie, o firma de soft va dezveli la Budapesta, intr-un parc situat in apropierea mai multor firme de inalta tehnologie, o statuie a lui Steve Jobs...
Mari_a:
Apropo de tzeterasi: KEMENCES CSARDA din Hajdu... Woah! Ce super-tare a fost! 8) Ce-mi placea cum cantau! Si tzeterasii si cei de pe la mese! (Aici erau interesante pozele cu noi! Dar dupa! ;D )
Saturnianul:
Súlyos szórakoztató ott Hajdúszoboszló. Ez nem fair! És Mari_a alszik. Mit elvesztettem!
Na, sa vedem de intelegeti ce-am zis ;D :P Scuzati-mi ungureasca poticnita :D
admin:
Bubugica, cei din primele tabere stiu, este tuica sau palinca cum ii spune in nord, care o servesc la Sibiel. O face taica-meu, caruia fiul meu, cand era mai mic, ii spunea Bubu Gica. Asa i-a ramas porecla si toti prietenii mei il stiu de Bubugica. Unul din Germania, incantat peste masura de tuica pe care o face, i-a spus licorii "bubugica" si uite asa "brand-ul".
Ancuta, fi linistita, nu o sa te spetesti muncind, ceea ce fac eu este un semiparazitism, mai merg la Sibiel, ma joc cu turistii prin curte, mai beau cate un pahar cu ei, ma prind in horele lor, mai plec pentru si cu americanii de la compania care o reprezint in Romania, pe la tot felul de hoteluri prin strainataturi, cateva zile pe an mai ies si cu voi cei din SC, deci concluzie: nu ai mare lucru de facut!. Asa ca fara probleme poti sa-mi faci "munca".
DVD -ul cu pozele de la Hajdu este la mine, ti l-am pregatit. Nu avea rost sa-ti trimit ceva de download, cand oricu o sa ne intalnim vineri. Ca dor asa a ramas, nu-i asa? Sa-ti pregatesti pentru cand vii, haine de duminica, ca mergem sa ne distram la Sibiel. Avem acolo si cate ceva de facut, nu-ti spun ce si cat, ca este surpriza.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă