Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Bai termale si SPA: Hajduszoboszlo 12 - 16 octombrie 2011

<< < (10/25) > >>

janeta:
drum bun si...bai calde ! :D

Mari_a:
 Multumesc!  (Multumesc de cale batuta  ;D ) Eu o sa fac exact ce as tot face: bai cat cuprinde! Si calde si reci. Si masaje. Si iar bai!  :)
Astept cu emotie plecarea. Pentru mine, care-s mai sedentara de felul meu, o sa fie o zi grea. Dar o voi scoate eu la capat si pe asta!
Ma bucur ca o sa ma reintalnesc cu colega mea de camera din Delta - am inceput deja sa ma relaxez de cand am aflat ca vine  :)

Ramaneti sanatosi si sa ne forumuim cu bine!   :)

Saturnianul:
Drum bun, timp frumos si relaxare maxima va doresc dragilor. Si daca n-o sa faceti baie, macar dus sa faceti, ce naiba! :P

Mari_a:
Transmisiune directa de la Budapesta:  e foarte frumos! Dar suntem rupte in bucati! Am plecat la 3 noaptea, am ajuns aici la 12... Si da-i drum! Ne-a alergat pa piste tat! Si maine dimineata o luam de la capat.
Grup frumos si hazos. E o forumista din Ardeal care ne-a rupt in doua cu glumele! N-am mai ras atat de adanc de foaaarte mult timp.
Salutari tuturor  :)

Saturnianul:
Hai s-aveti vreme frumoasa si distractie maxima. Si, Marie, baga glumele la tolba sa le dai si p-acilea cind te-ntorci in Bucale :)
Nu dezvalui forumista?  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă