Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bai termale si SPA: Hajduszoboszlo 12 - 16 octombrie 2011
Mari_a:
--- Citat din: DanaC din Marți, 04 Octombrie 2011, 19:12 ---asa o "punte" reusita
--- Terminare citat ---
Da, n-am mai facut de mult o nebunie d-asta! (Toate la timpul lor ;D ) Dar vine iarna si, afara de Revelion, cine stie cand mai plec de-acasa?! La primavara!
Arata intr-adevar excelent totul. O singura nemultumire am (afara de aia cu papucii de mers pe apa! ;D ) : sunt numai patru nopti! Pai la romantismul din mine, medicul mi-a recomandat minim 18 zile la bai!
dian, ce margele? Ce diadema? Incoronam pe cineva? (Io as vrea sa detronam! ;D ) Si aici e cu travesteala? Ca eu nu stiu nimic!
admin:
Raspund pe rand:
- evident ca ma refeream la slapi Mari_a, m-am exprimat eu mai licentios, asa sa nu par din provincie, ca noi le zicem pe aici papuci...
- DanaC cea mai potrivita ora ar fi 17.30, dupa aceea trag si eu pe dreapta, ma asteapta ceva ore de condus si ce mai ramane de mers pe jos....La ora aceea o sa pot fi in gara sau autogara sa va duc la Sibiel.
dian:
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 05 Octombrie 2011, 15:09 ---
dian, ce margele? Ce diadema?
--- Terminare citat ---
Este tinuta de seara la Hajdu.... pentru conducatorii de grup, iti povesteste Gigi.
Saturnianul:
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 05 Octombrie 2011, 12:41 ---Auzi la ea: labe! Da' daca suntem mai amatori, asa, ce ne facem?
--- Terminare citat ---
Amatorii folosesc labele cu care au fost dotati din nascare :D
Mari_a:
Treaba ta, nu ne bagam dar, ca sa ma exprim in limbaj academic: nashjpa! ;D
Era unu' Meat Loaf care canta I'd Do Anything For Love / But I Won't Do That :P
Slapi mi-am pus, costum de baie cu crinolina este, margele este, diadema pus, bagheta magica avem, ce mai! I'm a fairy princess ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă