Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bai termale si SPA: Hajduszoboszlo 12 - 16 octombrie 2011
admin:
Super Valter Baci, blues, jazz, imi place tipul! Si ati vazut publicul? Tanar, nu de asta ca mine cum m-as astepta la genul acesta muzical. La noi cred ca de-alde Bambi si Indigo sau nu stiu ce alte fiinte ingenue si muzicale, au afectat mult perceptia despre muzica. Suprapusa cu manele si genuri usurele, a indepartat mare parte din tineri de muzica adevarata. Ca de, cu ce cresti in casa, cu ce auzi toata ziua, cu asta ajungi sa-ti placa. Groaznic, cand la vad pe fetele astea care incearca mai impinse de parinti, mai de orgolii inexplicabile, care n-au nici macar cea mai mica apropiere de muzica, sunt paralele si deci imposibil a se intalni, sa cante, sa se fataie pe scena, n-am decat sentimentul de mila. Doar atat. Mai era unul, l-am vazut ca a aparut din nou, avea o trupa Bosquito, Radu si nu mai stiu cum, care saracul cand era obligat sa cante live falsa ingrozitor. Si nu doar falsa, ci si mai grav pt un cantaret: pierdea ritmul. Atat de tare incat nu puteai efectiv sa dansezi pe ce canta el. Eram odata la o petrecere privata in Poaina Brasov si pe atunci Radu, un baietel, cu o fizionomie hazlie, cu strungareata se apucase sa cante. Eram cativa la masa care nu stiiam ce sa credem despre ce incerca sa faca. La un moment dat lumea s-a ridicat sa danseze, i-am urmat si eu, dar parca puteai. Nea Raducu pierdea timpi, nu tinea drept melodia, ratacea nu stiu pe unde cu vocea, dar oricum nu pe unde trebuia. Si dupa cateva pahare de palinca, ingrozit de spectacolul ce se derula, am tinut sa-i spun ca mai bine face altceva decat sa cante. Mai bine sa stea la masa, sa manance, sa se bucure de o seara buna. Dar sa nu mai cante. M-a privit tare mirat, cred ca nimeni nu-i mai spusese asa ceva. Si nu s-a lasat pana nu a mai facut praf cateva melodii. Si pe noi.
admin:
Dar toboganul Mari_a? I-a spune tu tuturor, cat de lipsita de teama te-ai aruncat cu Flori pe acela urias? Cat ai fost de destinsa, fara teama, chiar indiferenta cand ai ajuns prima oara pe platforma?
Mari_a:
Ah, admin! Deci te rog frumos! Atat! Pana la Radu Almasan! >:( Sa nu zici de rau de el! Probabil ca l-ai vazut cand era foarte mic! O fi fost beat ;D ! Dar acum s-a mai cizelat si el, s-a facut mare si frumoooos! ::) A stat vreo cinci ani prin State, a cantat cu o trupa p-acolo, acum e pe aici cu cantari... La Hajdu singurul post romanesc era TVRInternational si intr-o dimineata, cand ne pregateam de plecare, a cantat Radu vreo'juma de ora... Zau daca am putut sa ma imbrac in timpul ala! ;D
Cu toboganul a fost asa: inati s-a dat Flori pe cel mic. M-a convins sa ma dau si eu, de vreo 2-3 ori. A fost ca un antrenament pentru cel mare. Destinsa pe naiba! Dar mi-am zis: Hai, daca s-a dat el si a ajuns jos intreg, n-oi pati nici eu nimic. Mi-am julit un pic coatele prima oara (bine ca nu si genunchii, ce ce ar fi crezut lumea?! ;D), dar pe urma am inteles care e pozitia propice ;D Nu-mi mai era teama decat de faptul ca ar fi putut sa-mi ramana costumul de baie agatat pe-acolo... ;D
admin:
Retrag si rectific....Radu canta foarte frumos!
bi_anca:
Buna seara,
Maria am primit pozele, acum le descarc.
multumesc frumos si sper sa ne revedem cat mai curand
ce mi-ar place acum in apa aia calda cu bulbuci ;D pe la spate :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă