Autor Subiect: Revelion 2012  (Citit de 76136 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Revelion 2012
« Răspuns #90 : Luni, 12 Decembrie 2011, 15:09 »
Vad ca lucrurile demareaza greu pe-aici... Am vorbit pe pm cu multa lume si am ajuns la concluzia ca... "ce ne facem, fetelor?" ::)
Cum spuneam, dupa 15 dec. o sa vad ce si cum cu mijloacele de transport in comun. Insa asa m-a apucat o lene, ca tare as veni cu masina mea (le-am spus fetelor pe pm ca doar ma duc, nu ma mai si intorc! Iar evadez de acasa  ;D ). Stiu ca cineva va pleca la ora 11 - ceea ce mi se pare cam tarziu - ar insemna ca trece Valea Prahovei in jurul orei 13. Daca trece! Sa nu uitam ca va fi 30 decembrie si toate X-5-urile si Q-7-le se vor fâţâi intre statiuni...
Intrebare: Pleaca cineva din Bucuresti dimineata? Dimineata de tot? Eu as pleca chiar inainte sa se crape de ziua - pe la... 5  (ca sa nu zic 4!) Facem o coloana, ceva? ::)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #91 : Miercuri, 14 Decembrie 2011, 16:34 »
Ziceam ca bucurestenii sa ne intalnim aici:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,172.msg60143.html#new

Va asteptam!  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #92 : Joi, 15 Decembrie 2011, 08:12 »
Vad ca a inceput febra pregatirilor de plecare. Da. mai e un pic si vine Revelionul! Nici nu realizez cat de repede a trecut timpul, parca doar ieri eram prin Secuime si cautam o locatie potrivita pt eveniment.
Sper ca toata lumea si-a planificat drumul pana acolo, stie cum si cu ce o sa ajunga. Daca insa mai sunt printre voi care inca nu sunt decise cum calatoresc, va rog sa ma contacteze.
Impartirea pe camere, nu este facuta inca, am sa incep cu preferintele voastre. Va rog sa-mi comunicati pe mp daca aveti asa ceva.

cryssu

• Vizitator
« Răspuns #93 : Vineri, 23 Decembrie 2011, 08:57 »
H0, H0, H0! Vine M0sul... Sa va imparta tutur0r sanatate, bucurii si cad0urile pe care vi le d0riti! Craciun Fericit, dragil0r!Cristina Patra

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #94 : Marți, 27 Decembrie 2011, 13:57 »
din motive obiective  :( nu mai particip la revelion.daca acum pe ultima suta de metri mai exista vreun doritor sa participe sa i-a legatura cu Gigi.
Distractie placuta tuturor si un an nou linistit si fericit!

gena

• Vizitator
« Răspuns #95 : Marți, 27 Decembrie 2011, 14:04 »
din motive obiective  :( nu mai particip la revelion.daca acum pe ultima suta de metri mai exista vreun doritor sa participe sa i-a legatura cu Gigi.
Distractie placuta tuturor si un an nou linistit si fericit!
eu as fi interesata!
dar sunt cumva in stand-by pentru ca am lansat totodata rugamintea sa fiu trecuta pe lista din Bucuresti.
astept un raspuns, sper cat mai rapid, pentru ca sa pot alege una din variante.
thx anyway!

Offline de_ana

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 57
« Răspuns #96 : Marți, 27 Decembrie 2011, 19:17 »
eu as fi interesata!
dar sunt cumva in stand-by pentru ca am lansat totodata rugamintea sa fiu trecuta pe lista din Bucuresti.
astept un raspuns, sper cat mai rapid, pentru ca sa pot alege una din variante.
thx anyway!
esti trecuta pe lista din bucuresti. uita-te te rog pe pagina de singles camp club bucuresti, tocmai am postat noutatile
Oamenii nu sunt prizonierii sorții ci ai propriei minți

Offline Luiza

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #97 : Miercuri, 28 Decembrie 2011, 04:05 »
Si eu sunt interesata, mai sunt locuri?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #98 : Miercuri, 28 Decembrie 2011, 07:18 »
Pentru Sovata nu mai sunt locuri, dar daca esti din Bucuresti, urmareste topicul Singles Camp Bucuresti.

Offline Luiza

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #99 : Miercuri, 28 Decembrie 2011, 12:04 »
Pentru Sovata nu mai sunt locuri, dar daca esti din Bucuresti, urmareste topicul Singles Camp Bucuresti.
Multumesc  :D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #100 : Miercuri, 28 Decembrie 2011, 13:51 »
Doamnelor, domnilor, gata-s bagajele?
Abia astept sa ne vedem!  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #101 : Miercuri, 28 Decembrie 2011, 20:02 »
Numai maine nu-i poimaine!  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #102 : Miercuri, 28 Decembrie 2011, 20:05 »
P.S. Pentru cine mai cauta inca trenuri si autobuze, tocmai am descoperit ca exista o gramada de autobuze (aproape din ora in ora) pe ruta Tg. Mures - Sovata (cauta pe www.autogari.ro), desi din Sovata pana in Sovata-Bai nu sunt decat 4 autobuze. Direct Sovata-Bai n-am vazut decat din Sighisoara...

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #103 : Miercuri, 28 Decembrie 2011, 20:27 »
Apropo de Sighisoara. Am gasit si eu cele 4 busuri care pleaca spre Sovata Bai. Stii cumva de unde anume pleaca? Pentru ca eu va trebui sa ma deplasez din gara spre aceasta statie si nu stiu inca unde se afla.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #104 : Miercuri, 28 Decembrie 2011, 21:30 »
Apropo de Sighisoara. Am gasit si eu cele 4 busuri care pleaca spre Sovata Bai. Stii cumva de unde anume pleaca? Pentru ca eu va trebui sa ma deplasez din gara spre aceasta statie si nu stiu inca unde se afla.

Nu stiu, ca n-am mai fost prin Sighisoara de cand faceam naveta la liceu la Tg. Mures... si eu m-am grupat din Sibiu, asa ca vin cu masina.
De cele mai multe ori, in orasele mici autogara e langa gara. Dar pentru mai multa siguranta, eu zic sa suni maine la informatii CFR, pagini galbene... Uite, pe site-ul Primariei Sighisoara exista "Telefonul cetățeanului": 0265 - 779 779.