Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2012

<< < (19/45) > >>

Mari_a:
Vad ca lucrurile demareaza greu pe-aici... Am vorbit pe pm cu multa lume si am ajuns la concluzia ca... "ce ne facem, fetelor?" ::)
Cum spuneam, dupa 15 dec. o sa vad ce si cum cu mijloacele de transport in comun. Insa asa m-a apucat o lene, ca tare as veni cu masina mea (le-am spus fetelor pe pm ca doar ma duc, nu ma mai si intorc! Iar evadez de acasa  ;D ). Stiu ca cineva va pleca la ora 11 - ceea ce mi se pare cam tarziu - ar insemna ca trece Valea Prahovei in jurul orei 13. Daca trece! Sa nu uitam ca va fi 30 decembrie si toate X-5-urile si Q-7-le se vor fâţâi intre statiuni...
Intrebare: Pleaca cineva din Bucuresti dimineata? Dimineata de tot? Eu as pleca chiar inainte sa se crape de ziua - pe la... 5  (ca sa nu zic 4!) Facem o coloana, ceva? ::)

Mari_a:
Ziceam ca bucurestenii sa ne intalnim aici:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,172.msg60143.html#new

Va asteptam!  :)

admin:
Vad ca a inceput febra pregatirilor de plecare. Da. mai e un pic si vine Revelionul! Nici nu realizez cat de repede a trecut timpul, parca doar ieri eram prin Secuime si cautam o locatie potrivita pt eveniment.
Sper ca toata lumea si-a planificat drumul pana acolo, stie cum si cu ce o sa ajunga. Daca insa mai sunt printre voi care inca nu sunt decise cum calatoresc, va rog sa ma contacteze.
Impartirea pe camere, nu este facuta inca, am sa incep cu preferintele voastre. Va rog sa-mi comunicati pe mp daca aveti asa ceva.

cryssu:
H0, H0, H0! Vine M0sul... Sa va imparta tutur0r sanatate, bucurii si cad0urile pe care vi le d0riti! Craciun Fericit, dragil0r!Cristina Patra

varsator38:
din motive obiective  :( nu mai particip la revelion.daca acum pe ultima suta de metri mai exista vreun doritor sa participe sa i-a legatura cu Gigi.
Distractie placuta tuturor si un an nou linistit si fericit!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă