Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2012

<< < (18/45) > >>

Caroline:

--- Citat din: Saturnianul din Joi, 08 Decembrie 2011, 04:42 ---Eu sigur o sa vin in costum de blugi, frac si camasa cu cravata si papion. Plus joben  :D

--- Terminare citat ---

Cravata peste papion sau invers? Sau cravata la gat si papionul la panglica de la joben?  ;D
Faceti mishto... e de bine, tocmai am aflat ca n-o sa ma trezesc de revelion printre niste scortosi.  :P Punct ochit, punct lovit!  ::)

admin:
Tinuta este optiunea fiecaruia, n-ar fi rau insa sa fim cat se poate de lejeri dar in acelasi timp un pic si festivisti (desi urasc chestia asta...). Nu uitati de costume de baie, slapi si ce mai trebuie la SPA. iar cei cu schiul, sa nu uite sa ma ia si pe mine. Imi place ca si paltonar de partie sa beau vin fiert. Cam asta este relatia mea cu schiul, dupa ce doctorii mi-au umblat de vreo sase ori la picioare.

Caroline:
Am vazut pe youtube clipul de la Observator. 40 de participanti? Eu stiam de 30... s-au suplimentat locurile? :)

Mari_a:
Ceilalti 10 sunt Flamingo Boys  ;D  8)

Caroline:

--- Citat din: Mari_a din Duminică, 11 Decembrie 2011, 21:58 ---Ceilalti 10 sunt Flamingo Boys  ;D  8)

--- Terminare citat ---

Dac-ar fi asa, ar mai trebui suplimentati 10... ca sa ajungem la proportia de 1:1.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă