Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2012

<< < (16/45) > >>

Mari_a:
Si eu sunt in aceeasi situatie. Daca nu ne organizam/adunam cumva, as merge cu masina mea, dar doar daca nu s-ar pune pe nins zdravan si daca as avea dupa cine sa ma tin, intrucat nu cunosc drumul (la orientare turistica am fost corigenta :(, cu un GPS am incercat odata, dar n-am destui ochi si urechi pentru el, iar ca sa opresc din localitate in localitate ca sa intreb incotro sa o iau, ar insemna sa ajung la anu' !)

Pana una-alta, stiu asa:
- CFR Calatori a introdus noul Mers al trenurilor care zice ca trenul IR 1745 (inter-regional, fost accelerat) pleaca din Gara de Nord la 6,15 si ajunge la Sighisoara la 11,38.
- La iesire din Gara Sighisoara merg 167 m la stanga, pe aceeasi strada – Libertatii, si am ajuns in Autogara Sighisoara, de unde pleaca microbuzul spre Sovata Bai, cel mai probabil la ora 12,30.
- Am sunat ieri la Autogara Sighisoara si mi-a zis ca orarul exact pentru data de 30 decembrie il vor avea dupa data de 15, cand o sa-i sun din nou  :)

Caroline:
Multmim pentru info... eu am mai fost o singura data la Sovata... in excursie cu scoala.  :D

Ca novice ce sunt, eu am un alt gen de intrebare: Care este "codul" de tinuta la petrecerile Singles Camp? Am inteles ca trebui si echipament de SPA, si de ski si de sanie... dar ma refer strict la masa de revelion. Daca nu se stie, propun sa "votam" online.

Doamne / Domni:
a) rochie lunga de seara si pantofi cu toc cui / costum business, frac sau smocking  :P
b) rochie trendy, fara zorzoane, buna si de zi si de seara, in functie de accesorii + costum casual, fara cravata  ::)
c) rochie de toate zilele sau yegari si blazer / blugi, pulover, tricou si sacou sport

Mari_a:
Cu placere  :)  Dupa data de 15 dec. o sa caut si de intors, pentru bucuresteni, asta in caz ca nu ne adunam...

Despre "cod".. nu cred ca conteaza! Fiecare cum se simte bine...
Pentru mine, punctul a) in nici un caz, c) poate pe 1 ian., asa ca votez  b)  :)
Costumul de baie il iau sigur cu mine, iar in rest... multe haine groase!

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 07 Decembrie 2011, 15:36 ---...... iar ca sa opresc din localitate in localitate ca sa intreb incotro sa o iau, ar insemna sa ajung la anu' !)

--- Terminare citat ---

pai de revelion pleci dintr-un an si ajungi in alt an  ;D

Mari_a:
Pai mi-e teama sa nu ajung in 2013, ca e cu ghinion!  ;D

Caroline, uite-asa:   8)  (inca nu m-am hotarat ce culoare sa ma vopsesc, in rest sunt identica cu Barbie  ;D)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă