Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2012

<< < (13/45) > >>

admin:
Au achitat si confirmat Dana B si prietenele ei, deci in acest moment mai sunt doar 3 locuri. Va rog pe cei care v-ati inscris si care inca nu ati achitat avansul sa-mi transmiteti Email optiunea voastra, daca urmeaza sa participati sau nu. Vreau sa evit orice neintelegere, simpla inscriere neinsotita de plata avansului nu inseamna rezervare. Ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii platii avansurilor. De aceea va rugam sa-mi transmiteti raspunsul vostru cu privire la participare.

Mimi:
Buna,Gigi! Eu nu pot merge.

Codru:
Buna la toata lumea,
Sincer va spun ca eu una abia astept  ;D , ba chiar am inceput sa mazgalesc calendarul sistematic (bineinteles cat mai colorat si haotic)... asta pentru ca stiu cat de frumoasa va fi si 'actiunea' asta si mai ales ca voi avea ocazia sa-i revad pe cativa dintre membrii....alo ...viperinele , ce ziceti  8) ?!?!  si nu numai !
Si ca sa continui cu start-up-ul dat de bucuresteni ...eu vin din zona Clujului , cine se mai anunta ..??? Nu din Cluj neaparat ci din zona , sau de pe drum ..???

Mari_a:
Buna Codruuuuu  :)   
Voi pe-acolo sunteti la o aruncatura de bat!
Uite calendar de mazgalit (al meu e facut ferfenita!)

Hai sa mai facem ceva 'introducere in actiune', ca a inceput numaratoarea inversa  :D
S-o facem lataaa!  ;D   Inca o dataaaa!   ;D

admin:
De pe lista de jos mai trebuie sa achite: Georgiana Chis, Bogdan si Ileana C (inscrisa azi)
Daca toti trei achita, mai ramane un singur loc.

1. Mari_a
2. Magdalena_
3. Iulian           
4. Gigi
5. Samiza
6. Dadus
7. Nicko
8. Dora
9. Tania
10. Varsator 38
11. NeliTT
12. Rocku