Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2012

<< < (11/45) > >>

admin:
Mi-a comunicat Samiza ca Gergiana doreste si ea sa participe, dar fiind noua nu stie cum sa se orienteze cu transportul pana acolo, cu cine sa mearga. Este din Bucuresti. Ii rog pe cei mai vechi sau care se pregatesc de grupaj dinspre Bucuresti sa-i raspunda la mesaje sau direct aici pe forum.

Sara:

--- Citat din: admin din Luni, 28 Noiembrie 2011, 12:55 ---Mi-a comunicat Samiza ca Gergiana doreste si ea sa participe, dar fiind noua nu stie cum sa se orienteze cu transportul pana acolo, cu cine sa mearga. Este din Bucuresti. Ii rog pe cei mai vechi sau care se pregatesc de grupaj dinspre Bucuresti sa-i raspunda la mesaje sau direct aici pe forum.

--- Terminare citat ---

Eu vin cu trenul (cu plecare tot din Bucuresti). Daca vrea Georgiana sa mergem impreuna...
Si eu tot noua sunt si nu cunosc pe nimeni.

Mari_a:
Sara, informatia e incompleta. Cu care tren? Si pana unde? Ca eu am gasit asa:
- Acc.1745  - pleaca la 6,25, ajunge la 12,34 in Sighisoara (tocmai bine ca sa pierzi autobuzul de Sovata de 12,30 - urmatorul e abia la 18,30!)
ori
- Autocarul din Obor - plecare 7,15 - Tg.Mures 13,49 - apoi schimbat cu autocarul Tg.Mures 14,20 - care ajunge la Sovata Bai la 16,34.

Toate astea-s teorie. Dupa modelul "admin" - ma duc sa vad cu ochii mei - zilele astea o sa merg la autogara sa ma interesez direct.

Cine are alte idei, astept  :)

Sara:
Imi cer mii de scuze, am incurcat topicul. Eu, cu gandul la Craciun, am raspuns aici.
Pentru Craciun - Azuga vin cu trenul. Pt revelion nu particip.
Am incercat sa modific postul de mai sus, dar nu imi mai da voie.

varsator38:

--- Citat din: Sara din Luni, 28 Noiembrie 2011, 14:28 --- Pt revelion nu particip.

--- Terminare citat ---

hotarata!?poate,poate te mai razgandesti Sara,mai sunt cateva locuri!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă