Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2012
Mari_a:
Si eu ma intrebam unde-s cohortele alea de sute care au zis ca vin :)
Ca sa parafrazez un clasic in viata nici nu stiti ce pierdeti ! :D
Eu am o mare problema cu Revelionul: sa ma imbrac mai imbracata, sau sa ma imbrac mai dezbracata? ???
cryssu:
Mda, buna intrebare, Maria! Completez si eu cu o intrebare: cine are un loc in masina, pt revelion, de la Bucuresti la Sovata? Asta ma framanta pe mine, in primul rand!
Saturnianul:
--- Citat din: Mari_a din Vineri, 25 Noiembrie 2011, 11:30 ---Eu am o mare problema cu Revelionul: sa ma imbrac mai imbracata, sau sa ma imbrac mai dezbracata? ???
--- Terminare citat ---
Stii povestea aia, in care eroul e testat spunindu-i-se sa vina nici imbracat, nici dezbracat; nici calare, nici pe jos? Cam ceva de jenu' asta ar trebui sa faci :D
Mari_a:
Aoleu, ni se da test? E grila? :o Teoretic ori se da si proba practica? Ceva bibliografie este? Ca vreau sa-l iau din prima! ;D
O sa fac o medie - jumate imbracata-jumate dezbracata, numa ca nu m-am hotarat care jumate ::)
Cu calare sau pe jos e mai problematic. Saptamana viitoare o sa merg la autogara, sa vad cum e cu legaturile pana acolo.
Apropo, noi mergem in localitatea Sovata Bai, nu? Ca am vazut ca Sovata-fara-bai e la 4 km.
admin:
Sovata Bai. Oricum daca ajungeti in zona, o sa vedem cum facem cu transferul de la tren, autobuz, etc. Am sa fiu si eu cu masina, mai sunt si altii si o sa ne organizam astfel incat toata lumea sa ajunga bine.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă