Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2012
Mari_a:
Neli, unde le-ai gasit? Pe net? S-ar putea sa fie din programul de vara, care nu corespunde cu cel de iarna.
Citat din "mine" ;D
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 07 Decembrie 2011, 15:36 ---- La iesire din Gara Sighisoara merg 167 m la stanga, pe aceeasi strada Libertatii, si am ajuns in Autogara Sighisoara, de unde pleaca microbuzul spre Sovata Bai, cel mai probabil la ora 12,30.
- Am sunat ieri la Autogara Sighisoara si mi-a zis ca orarul exact pentru data de 30 decembrie il vor avea dupa data de 15, cand o sa-i sun din nou :)
--- Terminare citat ---
I-am sunat pe 19 si mi-au spus ca (de la ei) nu e cursa directa Sovata Bai, ci numai Sighisoara-Balauseri si pe urma Balauseri-Sovata Bai.
Numarul nu-l mai am notat, insa pe net zice ca au 0265 771 260. Ar trebui sunat...
Uite si numarul operatorului - Auto STOP SRL 0265 269 092
Eu cand am auzit ca e cu schimbare, m-am interesat de cele care pleaca din Targu Mures. Am dat mail-uri si managerul societatii de transport local mi-a raspuns ca "plecarile in directia Sovata se fac din AUTOGARA TAM TG. MURES, telefon 0265 265 409".
NeliTTT:
Ma, daca n-ajung.... sa stiti ca... n-am ajuns.
Adica beti voi un pahar, hai doua, si pentru mine, dansati si voi un dans, hai noua, si pentru mine, si.... ne-om vedea cand ne-om vedea. Da sa va distrati, sa n-aud ca va pasa de mine ca n-am ajuns.
Mari_a:
Pana nu ajungi, nu bem, nu mancam, nu dansam! ::)
Ar fi bine sa scrii aici la ce ora ajungi in Sighisoara, poate te 'culege' cineva din drum, zic...
julia:
Nelisor puiule io zic sa innoptezi unde ...te prinde noaptea.
S-o gasi si pt tine un suflet milostiv sa-ti dea o cana de palinca si un culcus.
Nu ziceai tu ca ardelenii asa si pe dincolo ?
NeliTTT:
La 10:12, sa traiti. AM, adica de dimineata, ca sa fiu prima. Adica sa am timp sa ajung pana bate ceasu a douaspea bataie.
No draga Jul, doara n-o fi mai rau ca pe Cheile Nerei (auzi ca suna ca Pe aripile vantului). Iaca daca nu ma duce nime.... oi lua-o pa jos, ca si stiu, si pot, si vreu, da de data asta ma si grabasc. Ce zici tu, fana mea, o fi mai lunga calea ca in Ziua AIA?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă