Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2012
Mari_a:
Doamnelor, domnilor, gata-s bagajele?
Abia astept sa ne vedem! :)
Caroline:
Numai maine nu-i poimaine! ;D
Caroline:
P.S. Pentru cine mai cauta inca trenuri si autobuze, tocmai am descoperit ca exista o gramada de autobuze (aproape din ora in ora) pe ruta Tg. Mures - Sovata (cauta pe www.autogari.ro), desi din Sovata pana in Sovata-Bai nu sunt decat 4 autobuze. Direct Sovata-Bai n-am vazut decat din Sighisoara...
NeliTTT:
Apropo de Sighisoara. Am gasit si eu cele 4 busuri care pleaca spre Sovata Bai. Stii cumva de unde anume pleaca? Pentru ca eu va trebui sa ma deplasez din gara spre aceasta statie si nu stiu inca unde se afla.
Caroline:
--- Citat din: NeliTTT din Miercuri, 28 Decembrie 2011, 20:27 ---Apropo de Sighisoara. Am gasit si eu cele 4 busuri care pleaca spre Sovata Bai. Stii cumva de unde anume pleaca? Pentru ca eu va trebui sa ma deplasez din gara spre aceasta statie si nu stiu inca unde se afla.
--- Terminare citat ---
Nu stiu, ca n-am mai fost prin Sighisoara de cand faceam naveta la liceu la Tg. Mures... si eu m-am grupat din Sibiu, asa ca vin cu masina.
De cele mai multe ori, in orasele mici autogara e langa gara. Dar pentru mai multa siguranta, eu zic sa suni maine la informatii CFR, pagini galbene... Uite, pe site-ul Primariei Sighisoara exista "Telefonul cetățeanului": 0265 - 779 779.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă