Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Sighisoara si bisericile fortificate sasesti din zona 16 - 18 sept 2011

<< < (15/16) > >>

luciamanta:
   Daca as putea da timpul inapoi, m-as afla tot in excursie traind fiecare clipa...

flaviaa:
Oamenii mulţumesc destul de rar şi doar atunci când primesc ceva foarte valoros.
Însă de fiecare dată când cineva ne ajută cu ceva, recunoştinţa noastră are efect şi asupra celuilalt pentru că se simte apreciat, dar şi asupra noastră pentru că mulţumim pentru un lucru frumos apărut în viaţa noastră.
Deci , MULTUMESC GIGI , FLORIN , ELENA , LUIZA , ADRIANA , CATHI , CRISTINA , EUGENIA ( daca nu erai tu nu stiu ce m-asi fii facut cu durerea de cap pe care am avut-o la un moment dat ) , ADRIANA , IOANA , MIKI ( e o intamplare ca te-am lasat la urma , cred ca ai sesizat ca te apreciez enorm ).
MULTUMESC ca a-ti participat in a ma face sa  cunosc  povestea cetatilor fortificate din TRANSILVANIA.
A fost frumos , a fost multa solidaritate si mult , mult respect si placerea de a calatorii impreuna si a vedea lucruri minunate.
Eu sunt putin egoista si nu vreau sa deconspir ce am vazut , vreau sa scot mai mult in evidenta oameni pe care i-am avut langa mine in aceasta calatorie istorica si geografica.
De ce pe oameni sa-i scot in evidenta ? pt ca ei , alaturi si inconjurata de ei am inteles ce am vazut.
GIGI , tu ai facut in aceasta excursie un gest pentru mine care m-a lasat fara cuvinte.
Eu am venit cu catelusa mea BIBI , nu era acest lucru prevazut si GIGI A FACUT UN GEST DE MULTA , MULTA INGADUINTA SI  NOBLETE PENTRU MINE.
NU VOI UITA.
Acele cetati fortificate pe care le-am vazut vor ramane sute si sute de ani de acum incolo , dar  , oamenii cu care eu am fost in aceasta calatorie si le-am vazut  , nu vor mai fii langa mine zilnic si vom disparea cu totii intr-o zii  , dar eu  nu uit aceste 3 zile pe care le-am surprins prin fotografiat si filmat si nu uit ca alaturi de oamenii pe care i-am enumerat eu m-am simtit libera , descatusata , am uitat de BUCURESTI , de munca mea cotidiana , m-am informat , sa va spun sincer ca nu aveam cunostiinta de aceste cetati fortificate.
VA MULTUMESC CA V-AM CUNOSCUT.
CLEOPATRA

luciamanta:
   Eu nu am un aparat foto profesionist, de aceea am avut unele retineri in a posta poze din excursie. Insă, redau mai jos o poză care reprezintă altarul Bisericii fortificate din Richiş.
   Vreau să menţionez că excursia a fost foarte reuşită, remarcabilă. Absolut toţi cei care au participat la excursie si Gigi binenteles, au fost uimitori. Ne-am sfătuit si am râs împreună. Ne-am ajutat si ne-am împrietenit. Am trăit emoţii frumoase, neprefăcute. Am rămas cu ochii luminaţi si veseli si cu acea încărcătură pozitivă care stăruie si acum în sufletul meu. Cel mai important este că datorită lui Gigi am cunoscut oameni de calitate.

luciamanta:
O imagine a Inchisorii Matrimoniale de la Biserica fortificata Biertan, devenita acum muzeu.

luciamanta:
Primaria din Sighisoara

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă