Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Sighisoara si bisericile fortificate sasesti din zona 16 - 18 sept 2011
julia:
mmmm, sucul de Malincrav ...
L-am descoperit la Biertan cind am fost prima data la o degustare de vinuri in crama. Poate o s-o vedeti si voi, e destul de aproape de locul bisericii. Pe mine nu m-a impresionat vinul fireste, ci sucul. Stiu ca ne povestea ghidul ca e apreciat si de printul Charles. La plecare am primit fiecare cite o sticla cadou. L-am cautat si in Bucuresti dar nu l-am gasit, pina am dat de el intimplator la o terasa (la Muzeul Taranului Roman), se servea doar la pahar si nu au vrut sa-mi vinda si mie pt acasa. Acum vad ca se gaseste in multe locuri, la tirgurile traditionale, la mine in supermarket din colt, dar ... nus de ce parca nu mai are acelasi gust. Probabil ca ma insel, dar parerea mea initiala a fost ca sucul natural de mere de la Malincrav baut in crama in Biertan nu mai are acelasi gust cu cel baut la mine in sufragerie.
ps: si mai e acolo un restaurant medieval unde au o placinta cu mere fooooaaaarteeeee buna.
luciamanta:
Multumim Iulia pentru informatii. Sunt de mare folos.
ihriel:
Mai merge cineva la Sighisoara cu trenul din Bucuresti?
Multumesc,
luciamanta:
Ihriel, eu plec din Bucuresti cu trenul spre Sighisoara. Iti voi trimite un mesaj personal si iti voi lasa numarul meu de telefon si adr.de e-mail. Numai bine!
lori:
Am cautat pe mersul trenurilor ce trenuri sunt spre Sighisoara din Bucuresti :
singurul tren care ajunge inainte de ora 17 este acceleratul 1745 (ora plecare 6:25, sosire 12:34);
urmatorul tren este IC 531-521 care pleaca din Bucuresti la ora 13:30 si ajunge la 19:19.
Pentru intoarcere exista posibilitatea acceleratului 1746 cu plecarea din Sighisoara la ora 14:49 si sosire in Bucuresti la ora 21:10. Bineinteles, ma refer la plecarea din gara de Nord. Nu am cautat si pe celelalte optiuni (Basarab, Obor, etc). Daca sunteti de acord, si eu sunt pentru. Daca nu, putem alege si alte optiuni.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă