Autor Subiect: Excursie Delta Dunarii 8 - 12 septembrie 2011  (Citit de 37457 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Excursie Delta Dunarii 8 - 12 septembrie 2011
« Răspuns #45 : Marți, 06 Septembrie 2011, 12:19 »
Vremea are sa fie frumoasa, intre 15 grade dimineata, pana la 26 grade dupaamiaza. Nici un nor, cel putin asta este prognoza la acest moment.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #46 : Marți, 06 Septembrie 2011, 12:25 »
....si pesti, garla !! ;D ;D 8)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #47 : Marți, 06 Septembrie 2011, 12:46 »
Steliana, io nu mă dau la pește pentru nimic în lume! Io... pă cont propriu  ;D

aaa... asa sa fie!
totusi, prefer pestele in locul porkului, boului, strutului ... ;D
nihil sine deo

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #48 : Marți, 06 Septembrie 2011, 13:06 »
(Când am citit prima oară NeliTTT, m-am gândit că ai un TT, dar am văzut că ai una ca a mea  :) )

Da tu unde ai vazut cum e "a mea"? Si "a ta" cum e?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #49 : Marți, 06 Septembrie 2011, 13:32 »
Hmmm... Nu răspund la provocări  ;D , dar hai!
E haios că pe topicul viperin n-ați vrut să vă puneți pozele de aproape (nah, fiecare are motivele lui, nu comentez!), dar v-ați pus mașinile! Acolo am văzut că sunt fix la fel: culoare, model... (Mă rog, ar mai fi de comentat de kilometraj, întreținere, dar, nah! Iar dau loc la interpretări  și nuuuu vreau!  ;D )
Era să ilustrez cu Queen - I'm In Love With My Car, dar asta merge mai bine:
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

(precizare: în Deltă merg cu microbuzul  :D )

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #50 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 13:24 »
Așa. Am lămurit-o pe mp cu Neli. O dulcică! Pe zi ce trece mi se întărește convingerea că oamenii din provincie sunt mai oameni. Aici, în București, parcă ne-am sălbăticit cu toții! O să vă povestesc, după acțiunea vulturu' de mare cu peștele-n gheare, cum am nimerit într-un an - fără să știm dinainte - în inima Deltei la pensiunea unui bucureștean din Crângași. De atunci, întreb înainte pă unde s-a născut propitaru'. Acum, fiind grup organizat, prin agenție, am deplină încredere. Nu s-ar arunca Gigi din Adriatica în vreo băltoacă!

Dar gata cu perierea  :D.  Azi e-n 7. Liniște mai mare ca aici nu găsești! Se aude cum clămpăne barza-n baltă!
Ce faci, fetele? E gata bagajele? V-ați luat pelerinele, cizmele de cauciuc, hainele de tăvăleală, alea-alea, treburi-treburi?

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #51 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 14:24 »
mari da' tu ai facut bagajele ?  sau daca te-ai vazut cu  "fire-less-ul" ai zis ca te transferi on line  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #52 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 16:19 »
Ooo, ce bine ar fi on line! Am făcut ceva-ceva bagaje, nu multe, vreo patru valize, da' tre' să mai împrumut una de la vecina! Acuma serios, n-am decât una, da' bună. Am îndesat-o cu genunchii! Dar vă rog pe cei care mergeți, nu mă cunoașteți, nu vă cunosc - însă promiteți-mi încă de pe acum că dacă-mi explodează, mă ajutați să-mi adun schijele de pe drum!
Nu umblu cu fire-ul, că nu vreau să-mi dau foc la valiză!  ;D

Văd că nu combatem decât noi două p-aici. Știu că Steliana se luptă cu zugrăveala-n valuri, dar restul? Să înțeleg că nu merg alte fete? Hm... Poate ne trezim într-un grup de bărbați (oops, am început să visez! stai să nu cad din pat!)
Adda?
Codruța? (Aoleu, ce ploaie vine de la Cluj!  :D )
Cineva?
Altcineva?

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #53 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 18:03 »
dragilor,  va doresc sa aveti vreme frumoasa, sa va distrati bine, sa va relaxati, sa vedeti locuri remarcabile, sa descoperiti frumusetea naturii, sa va simtiti excelent :) :D

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #54 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 18:29 »

Văd că nu combatem decât noi două p-aici. Știu că Steliana se luptă cu zugrăveala-n valuri, dar restul? Să înțeleg că nu merg alte fete? Hm... Poate ne trezim într-un grup de bărbați (oops, am început să visez! stai să nu cad din pat!)
Adda?
Codruța? (Aoleu, ce ploaie vine de la Cluj!  :D )
Cineva?
Altcineva?

ha ha...Mari_a nu mai visa....nu de alta dar sa nu fii dezamagita...:P
cineva...altcineva....toata lumea cred ca se pregateste, indeasa hainele in bagaj...
eu cred ca nu o sa prea am somn la noapte...sunt cam nerabdatoare sa plec odata...

dragilor,  va doresc sa aveti vreme frumoasa, sa va distrati bine, sa va relaxati, sa vedeti locuri remarcabile, sa descoperiti frumusetea naturii, sa va simtiti excelent :) :D
multumim Gabi...vreme frumoasa o sa fie, locuri remarcabile de asemenea....o sa ne simtim excelent

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #55 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 19:38 »
Așa. Am lămurit-o pe mp cu Neli. O dulcică! Pe zi ce trece mi se întărește convingerea că oamenii din provincie sunt mai oameni. Aici, în București, parcă ne-am sălbăticit cu toții!
Cand sa-ti multumesc si io ca ma lauzi in public, iaca vad ca dai din casa. Nu mai spune la toata lumea ce facem noi pe mp. Si sa stii ca urmeaza sa mi se deschida un fan club in Bucuresti. Te bagi? Vorbeste cu Jul, ca la ea se fac inscrierile.
In alta ordine sa stii ca si eu am intalnit bucuresteni de treaba asa ca.... nu suntem noi mai cu mot. Sau poate o fi numai exceptia care intareste regula? Hai ca n-am vrut sa fiu rea.
Si ca sa fiu la subiect, nu indesa multe lucruri, pentru ca, ca o virgina salbatica ce esti, o sa umbli mai mult dezbracata, asa am vazut eu in filme.
Va doresc drum bun si distractie maxima.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #56 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 19:48 »
drum bun, sa va intoarceti cu bine, cu poze si povesti !

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #57 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 20:24 »
Vă mulțumesc!

Se face fan club? Mă bag, pen' că sunt sigură că va fi fun!  8)

;D Virgină sălbatică?! O să umblu ca o amazoană! Uite d-asta:   http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Amazons.png
(Hi, hi, hi! Am scris atâtea prostii p-aici, încât cred că lumea se așteaptă să întâlnească un clovn. De fapt, sunt foarte acritură-murătură. Mi-am luat multe haine groase, că dacă o fi să-mi fie și frig, mi se taie de orice distracție!)

Offline Alex

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #58 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 20:45 »
Multumim de urari !
nici eu nu stiu cat o sa pot dormi in noaptea asta
bagajul e gata astept ora plecarii

Offline francesca777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
« Răspuns #59 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 21:32 »
Drum bun dragilor....vreme faina sa aveti, distractia la maxim e sigur garantata..sa faceti poze multe si filmulete sa ne delectam si noi cu ele..:)