Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Delta Dunarii 8 - 12 septembrie 2011

<< < (15/19) > >>

marcutza:
bine ati revenit  :)

steliana:
multumesc, pentru intampinare!
dar ... inca sunt cu talpile pe luciul Deltei ...

almi_gabi:
pai da' nu-i corect - io' la servici si tu pe "luciuri" de ape  8) - ia te rog sa revii pe "luciul" asfaltului de Bucuresti  ;D

Mari_a:
Cinci zile fără nici un stres.
Beatitudine.
Când o să mă trezesc din reverie, o să mai povestesc.
Mulțumesc, Gigi.

Codru:
Lume , lume  ;D
Am ajuns si la o noua saptamana de munca, ce a inceput in forta. Dimineata la 6.10 eram in gara iar la 7.57 am trecut pe la pontator  ;)
Cum a fost? ...  Delta a fost frumoasa. Si linistita. Pentru mine a fost prima vizita in Delta dar ceva imi spune ca nu va fi si ultima.  Cu fiecare fosnet de vant si de stufaris Delta incearca sa iti spuna povestea ei. Trebuie doar s-o asculti. Si trebuie sa mergi in Delta cu inima deschisa. Natura ni s-a aratat in toata minunatia ei si in ceea ce a mai ramas din salbaticia ei. E ca si cum linistea aceea te invaluie si iti da putin din forta si din energia naturii fara ca tu s-o simti. Oamenii sunt simpli si buni la suflet. Nu stiu insa cat de usoara le e viata. Am ramas impresionata de replica 'ghidului' ce ne-a calauzit in una din zile pe canalele din acea zona, si citez: ' Doamna pe mine daca ma scoti de-aici (a se citi Delta) si ma pui intr-un oras , eu nu rezist o saptamana...mor de foame. Pe cand aici, oricat ar fi de greu, tot ma descurc si stiu sa supravietuiesc ''. Am intalnit oameni minunati in grupul de la Delta carora le multumesc. Si inca o data, multumesc Gigi !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă