Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Delta Dunarii 8 - 12 septembrie 2011

<< < (2/19) > >>

Magdalena_`:
am nevoie de cont, nu-l mai gasesc pe nicaieri. Multumesc!

admin:
Iti trimite Samiza azi contul. La fel si celor care mai sunt inscrisi.

admin:
Deschid tabelul cu cei inscrisi in aceasta actiune. AIci sunt cuprinsi si cei care au platit si cei care doar si-au exprimat intentia de a participa. Pe masura ce primesc raspunsuri de la Samiza, in ceea ce priveste plata, am sa completez lista sau am sa sterg din ea pe cei care nu vin.

1. Steliana
2. Adda
3. Magda
4. Mimi
5. Aloevera
6. Codru
7. MarcelaP
8. AnamariaC
9. TibiC

Daca am uitat pe cineva care stie ca este inscris si nu apare pe lista, va rog sa-mi comunice.Rugamintea este sa-i raspundeti Samizei pe Email, indiferent daca doriti sau nu sa participati.

Mari_a:
Eu sunt inscrisa si nu apar in lista. Am achitat avansul pe 8 iulie, insa cred ca s-a facut o confuzie intre "Mimi" si "Mari_a" - am discutat la tel. despre asta cu d-na Samiza inca de acum vreo 10 zile.
In privinta transportului: stiu unde este complexul (este foaaarte frumos!), drumul (din Bucuresti) n-ar fi foarte lung/greu (dar soferia e meserie grea   ::)  ) , asa ca as prefera sa merg cu microbuzul (daca se poate si daca nu s-au stabilit deja cei 7; daca nu se poate, nu-i bai, mai vedem pana atunci).

admin:
Fac corectia comunicata de mari_a
1. Steliana
2. Adda
3. Magda
4. Mari_a
5. Aloevera
6. Codru
7. MarcelaP
8. AnamariaC
9. TibiC

Navigare