Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Delta Dunarii 8 - 12 septembrie 2011

<< < (9/19) > >>

Mari_a:
Pe un fund de lac, patru ochi priveşte. Ce să este oare? Este două peşte!

Cam muți peștii ăștia! Viperinele au fost mai guralive  :)

--- Citat din: dian din Duminică, 04 Septembrie 2011, 20:04 ---Cred ca vor fi foarte incantati cei care vor merge in Delta
--- Terminare citat ---
Eu nici n-am plecat și sunt încântată  :D   Mi-aș face o locuință lacustră! (Că tot am obiceiul să-mi iau toată casa cu mine!)
Ultima oară, am ajuns și pe plaja de la Sulina: virgină, sălbatică... Era cu un an înainte de a le veni autorităților ideea de a o "amenaja" cu alei pietonale și carosabile!  >:(
Abia aștept să mergem la Gura Portiței...
Cine mai vine din București? Steliana, s-a terminat zugrăveala?

steliana:
Draga Maria_a ... am terminat zigraveala-spoiala-testarea nervilor-ingaduintei-bunavointei....
Stai, ca am vorbit de undite meseriase!
Daca vor fi precum zugraveala ... ma dau la peste! ;D

NeliTTT:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 05 Septembrie 2011, 02:05 ---Ultima oară, am ajuns și pe plaja de la Sulina: virgină, sălbatică... Era cu un an înainte de a le veni autorităților ideea de a o "amenaja" cu alei pietonale și carosabile!  >:(

--- Terminare citat ---
Ai ajuns virgina si salbatica pe plaja de la Sulina??? Aoleo! Zic sa mergem si noi viperinele pe acolo.

Mari_a:
Neli, păi hai și voi! N-auzi că se ocupă autoritățile de îmblânzire și dez... ?!  ;D
Asta cu plaja e încă una dintre prostiile pe care le-am debitat pe-aici!   :D
(Când am citit prima oară NeliTTT, m-am gândit că ai un TT, dar am văzut că ai una ca a mea  :) )

Steliana, io nu mă dau la pește pentru nimic în lume! Io... pă cont propriu  ;D

silviu:

--- Citat din: steliana din Luni, 05 Septembrie 2011, 21:59 ---Stai, ca am vorbit de undite meseriase!

--- Terminare citat ---
iti mai trebe momeala, nada si permis+pg. fire-ntinse! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă