Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Delta Dunarii 8 - 12 septembrie 2011

<< < (5/19) > >>

adda:
ok Janeta, asa o sa fac....sper sa-mi indeplineasca si dorintele daca il prind  ;)

janeta:
asa sa fie , puiule .
 va menesc sa aveti vreme cu soare si multi pestisori de aur gata de start la indeplinirea dorintelor  :D

Mari_a:
Ooo, câte bancuri sunt cu peștișorul de aur! Dar nu ne întâlnim noi cu el! :D A fost prins de alții: 
"Specialiştii americani au prins peştişorul de aur care îndeplineşte trei dorinţe. Deoarece era prea mic, l-au încrucişat cu un rechin şi au obţinut rechinul fermecat, care îţi îndeplineşte ultimele trei dorinţe." 
 Mare pauză pe topicul ăsta. Oare ni se pregătește ceva? Nooo, cred ca ni se pregătește altceva!  ;D

Alex:
si eu astept plecarea  , mai ales ca este prima mea excursie cu Singles Camp

Mari_a:
Și la mine tot prima. Am ceva emoții, dar - din ce am citit pe aici, de la celelalte ieșiri - sunt sigură că o să fie super OK! Lume bună!
Așadar, ce știm (noi) până acum:
1. Steliana
2. Adda
3. Magda
4. Mari_a
5. Aloevera
6. Codru
7. MarcelaP
8. AnamariaC
9. Gigi Cindea
10. Alex
(Un vapor rătăcea pe... lacul Razelm de fo' șase luni. Pe el, o sută de femei și un singur bărbat. Era epuizat. La un moment dat, privind spre insula din zare, încep să strige:
Ele: Un bărbat! Un bărbaaaat!
El: Unde? Undeeee? )
  :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă