Autor Subiect: Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011  (Citit de 82374 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011
« Răspuns #150 : Miercuri, 28 Septembrie 2011, 16:47 »
Esti trecut la pozitia 17, doar cu numele mic.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #151 : Miercuri, 28 Septembrie 2011, 19:10 »
Buna ziua.....ma numesc Horvath Carol, sunt din Cluj-Napoca si as dori sa ma treceti si pe mine pe lista...am platit avansul....multumesc

buna Carol! sper sa te bucure intalnirea cu noi  :D

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #152 : Miercuri, 28 Septembrie 2011, 20:03 »
Citat
Buna seara! Ca tot zicea ceva Francesca despre organizare, as vrea sa stiu daca mai pleaca cineva cu trenul din Bucuresti.  N-as vrea sa merg singura atatea ore...

kike , daca vrei sa mergi cu trenul poti merge cu carmen si cu mine . iti iei bilet la cl.II oriunde , dar vei sta cu noi in compartiment pt ca avem mai multe locuri rezervate

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #153 : Miercuri, 28 Septembrie 2011, 20:19 »
Multumesc, Janeta! Cu voi merg. As vrea sa mai stiu cu care tren plecam, ca sa-mi pot aranja din timp "ploile" la munca. :)

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #154 : Joi, 29 Septembrie 2011, 09:27 »
kike , este un tren la 6,25 : acceleratul 1745 , cu plecare din Gara de Nord. scuze ca nu ti-am spus de la inceput  :D . am sa-ti spun si vagonul si locurile unde ne vei gasi ( nu pot sa o fac in momentul asta pentru ca ar trebui sa dau jos catelusul din poala mea si nu ma indur. sper sa ma intelegi  :D )

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #155 : Joi, 29 Septembrie 2011, 10:57 »
Cateva detalii referitoare la program si necesarul a avea cu voi:
Vineri - cina are sa fie servita la orele 18.30
Dupa cina urmeaza un party in restaurant
Sambata
Dupa micul dejun, care incepe la ora 8.45, afara in zona din fata restaurnatului bucatarii si femeile de la pensiune au sa inceapa sa lucreze la conservele de iarna. Zacusca cu fasole si cu vinete, compoturi, dulceata, muraturi. O parte din pregatiri se va desfasura inauntru, alta la gratar, acolo unde o sa se coaca vinetele si ardeii. Magiunul se va face la ceaun, in timp ce un miel are sa fie pus la protap. O sa avem must proaspat facut la teascul din chiosc, In cuptorul de taranesc o sa se pregateasca paine cu cartofi. Printre ele, cine vrea sa scobeasca ca in copilarie bostani de Halloween, o sa aiba posibilitatea sa o faca.
Va fi nevoie sa va imbracati destul de bine, acolo chiar daca este soare, in aceasta perioada este rece.
Seara dupa cina, vom continua petrecerea de vineri, de data asta tematic. Fiecare va trebui sa se gandeasca la un accesoriu vestimentar care sa aduca ideea de recolta, de bogatie, pe care-l va purta la party. In final de petrecere cine doreste sa se lanseze la XFactor sau Vocea Romaniei, Adi are sa va pregateasca un karaoke.
Duminica  incepe cu un mic dejun compus din ce s-a pregatit cu o zi inainte: zacusca, salata de vinete, ardei copti, gemuri. Si pt cei mai putin vegetarieni, carnati de casa prajiti.
Pranzul se va lua mai repede, in jur de 12.30, astfel incat cei care si-au programat plecarea mai repede sa poata pleca cu el luat.

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #156 : Joi, 29 Septembrie 2011, 17:26 »
sa aveti vreme frumoasa,iar de simtit bine sunt sigura ca va ve-ti simti!!!
asteptam povestirile,impresiile fericitilor care participa!
un strop de invidie,{in sensul pozitiv}este permis???

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #157 : Joi, 29 Septembrie 2011, 22:42 »
Citat
As vrea sa mai stiu cu care tren plecam, ca sa-mi pot aranja din timp "ploile" la munca. :)

kike , am revenit cu amanunte : vagonul este 9 si cauti locul 55 . te asteptam cu drag

Offline janeta

• Hero Member
  • carpe diem
« Răspuns #158 : Joi, 29 Septembrie 2011, 22:45 »
Citat
Fiecare va trebui sa se gandeasca la un accesoriu vestimentar care sa aduca ideea de recolta, de bogatie, pe care-l va purta la party.

gigi , ce accesoriu vestimentar ne mai trebuie  ? nu avem acolo frunze de vita-de-vie ?  :D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #159 : Joi, 29 Septembrie 2011, 23:25 »
- Adio, pică frunza  /  Şi-i galbenă ca tine, -
Adio, nu mai plânge  /  Şi uită-mă pe mine.

-Mai stai de mă alintă  /  Cu mâna ta cea mică,
Şi spune-mi de ce-i toamnă  /  Şi frunza de ce pïcă...

Doamnelor, înțeleg că trenul Dvs. ajunge în Sibiu la 14,24. Autocarul meu ajunge la 12,06. Și mai departe? Cum ne teleportăm?

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #160 : Vineri, 30 Septembrie 2011, 07:34 »
gigi , ce accesoriu vestimentar ne mai trebuie  ? nu avem acolo frunze de vita-de-vie ?  :D

deci adaugi la cea de  aici  si niste frunze  ;D - sigur devine trendul recoltei  ;D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #161 : Vineri, 30 Septembrie 2011, 08:55 »
Pentru a prelua din gara pe cei care vin cu trenul, va rog sa-mi comunicati ora de sosire in gara Sibiu. Sa aveti insa in vedere va rog sa fie pana la ora 17.30., pt a ajunge in timp util la cina, la Sibiel.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #162 : Vineri, 30 Septembrie 2011, 09:42 »
aveti grija copii, CT se pare ca vine de data asta cu un microfon de rezerva in cazul in care va ganditi sa-i luati sansa de afirmare :P
nihil sine deo

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #163 : Vineri, 30 Septembrie 2011, 10:26 »
steli, CT se descurca si exceleaza in acest domeniu trecand peste legile tehnicii   ;D 8)
 - abia astept sa o vad life  ;D
- si am constatat ... constatarea  ???

dian

• Vizitator
« Răspuns #164 : Vineri, 30 Septembrie 2011, 12:58 »
Eu mai am doua locuri libere in masina pentru cine pleaca din Bucuresti. Daca doreste cineva sa ma contacteze. Va doresc o zi frumoasa.