Cateva detalii referitoare la program si necesarul a avea cu voi:
Vineri - cina are sa fie servita la orele 18.30
Dupa cina urmeaza un party in restaurant
Sambata
Dupa micul dejun, care incepe la ora 8.45, afara in zona din fata restaurnatului bucatarii si femeile de la pensiune au sa inceapa sa lucreze la conservele de iarna. Zacusca cu fasole si cu vinete, compoturi, dulceata, muraturi. O parte din pregatiri se va desfasura inauntru, alta la gratar, acolo unde o sa se coaca vinetele si ardeii. Magiunul se va face la ceaun, in timp ce un miel are sa fie pus la protap. O sa avem must proaspat facut la teascul din chiosc, In cuptorul de taranesc o sa se pregateasca paine cu cartofi. Printre ele, cine vrea sa scobeasca ca in copilarie bostani de Halloween, o sa aiba posibilitatea sa o faca.
Va fi nevoie sa va imbracati destul de bine, acolo chiar daca este soare, in aceasta perioada este rece.
Seara dupa cina, vom continua petrecerea de vineri, de data asta tematic. Fiecare va trebui sa se gandeasca la un accesoriu vestimentar care sa aduca ideea de recolta, de bogatie, pe care-l va purta la party. In final de petrecere cine doreste sa se lanseze la XFactor sau Vocea Romaniei, Adi are sa va pregateasca un karaoke.
Duminica incepe cu un mic dejun compus din ce s-a pregatit cu o zi inainte: zacusca, salata de vinete, ardei copti, gemuri. Si pt cei mai putin vegetarieni, carnati de casa prajiti.
Pranzul se va lua mai repede, in jur de 12.30, astfel incat cei care si-au programat plecarea mai repede sa poata pleca cu el luat.