Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011
rabbit2wild:
Stie cineva programul exact? In anii trecuti s-a mai organizat o astfel de intalnire?
Eu abia astept sa merg
Saturnianul:
Bine ai venit @rabbit2wild. Vrei sa spui in anul trecut. SC are o istorie de numai 1 an si jumatate dar s-au organizat numeroase intalniri frumoase atat la Sibiel, cat si in alte zone din tara si strainatate. In "Tabare incheiate" poti arunca un ochi asupra istoricului intalnirilor trecute si citi parerile participantilor: http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,21.0.html
A fost ceva minunat, atat oameni cat si locuri, in fiecare din aceste intalniri. Programul detaliat va fi postat ceva mai incolo pe acest topic de catre @admin.
alventani:
--- Citat din: Saturnianul din Miercuri, 17 August 2011, 23:04 ---Alventani, eu vin din Bucuresti. Sunt 300 km si ajung in aprox. 5 ore cu tot cu pauze. De la Iasi la Sibiu sunt 410 de km. De ce zici ai nevoie de 2 zile? :)
--- Terminare citat ---
Microbuzul cu care ar urma sa vin pleaca la ora 10:30 din Iasi si ajunge in Sibiu la 19:00 - asta ar fi ziua de vineri. Duminica, la intorcere, exact acelasi program. Si uite asa a ramas doar ziua de sambata pentru distractie. :(
adi:
Salut. As vrea sa merg si eu daca mai sunt locuri.
adda:
1. steliana
2. radu
3. luminitaf
4. stanica
5. dina - incert
6. adda
7. DragosD
8. paulette
9. stelian
10. julian
11.catalinap
12. miki
13. mona
14. flaviaa
15. flavian
16. maya
17. janeta
18. prietena janetei
19 alventani - ramane sa confirme
20. bogdan (saturnianul)
21. biologie
22. 23. marcutza(2) - de confirmat
24. Mari_a - de confirmat
25. Magdalena
26. gabitza (almi_gabi)
27. primavera
28. brandy
29. edy
30. luminita
31. Tatiana
32. carmentoma
33. dian
34. dian loc
35. dian loc
36 gabriela3107
37. mikiV
38. MikiV - prietena
39. alina (rabbit2wild)
40.fngrama
41.adi
42....
Adi esti pe lista si tu.
se pare ca lista se apropie de final...mai este un loc...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă