Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011

<< < (55/57) > >>

janeta:
am primit pozele . multam , gigi !

mi-a fost tare bine revazand acele imagini si retraind zilele acelea frumoase . si ce credeti c-am facut ? pt ca mi-a lasat gura apa atunci cand am vazut ceaunul ala mare cu zacusca am dat fuga la camara si am desfacut un borcan cu zacusca adusa de acolo . buna zacusca , dar parca-parca i-a lipsit ceva pentru a avea acelsi gust de la sibiel: sa fi fost fumul de la pirostrii , painea calda atunci scoasa din cuptor sau tuica fiarta ?
sau voi , cei cu care am impartit toate astea si de care deja mi-e dor ?

Mussty:
daca mai are cineva poze, va rog sa trimitetii si mie foszler77@yahoo.com
(Mai ales cu tiroliana -teroriana- 8))

dian:
  Multumesc Iulian si Gigi pentru poze si film. Iulian a demonstrat inca o data ca se poate reprofila in orice moment, devenind operator de film, atasand de fiecare data si un fond sonor care sa ne patrunda la sufletel. Am retrait momente din acele zile cand inconstient ne incarcam bateriile. Sper sa ne mai intalnim....undeva...candva...

almi_gabi:
am vazut filmuletul de la iulian - a iesit super fain - de ce oare pe masura ce se strang filmele ultimul vazut mi se pare si cel mai frumos !!!  :)
jani - ce imi place faza cand esti mandra de tine in filmulet de-ti vine sa te "tuci" singura - sa treci sa te "tuc" si eu  ;D

admin:
Ce-mi place la filmele lui Iulian este ca surprind mai toate momentele importante si deosebite dintr-o tabara. Cred ca vizioneaza ce a filmat si pozele pe care le face de nu stiu cate ori pana se fixeaza pe ce ramane pt montaj. Munca de...laborator, se vede rabdarea profesiei lui!
Vad ca a surprins si cum se face zacusca in Ardeal, cand barbatul isi ajuta si indeamna femeia, dar...din spate. Tipic noua celor de aici...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă