Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011

<< < (31/57) > >>

admin:
Esti trecut la pozitia 17, doar cu numele mic.

almi_gabi:

--- Citat din: horvathcrl din Miercuri, 28 Septembrie 2011, 16:41 ---Buna ziua.....ma numesc Horvath Carol, sunt din Cluj-Napoca si as dori sa ma treceti si pe mine pe lista...am platit avansul....multumesc

--- Terminare citat ---

buna Carol! sper sa te bucure intalnirea cu noi  :D

janeta:

--- Citat ---Buna seara! Ca tot zicea ceva Francesca despre organizare, as vrea sa stiu daca mai pleaca cineva cu trenul din Bucuresti.  N-as vrea sa merg singura atatea ore...
--- Terminare citat ---

kike , daca vrei sa mergi cu trenul poti merge cu carmen si cu mine . iti iei bilet la cl.II oriunde , dar vei sta cu noi in compartiment pt ca avem mai multe locuri rezervate

kike:
Multumesc, Janeta! Cu voi merg. As vrea sa mai stiu cu care tren plecam, ca sa-mi pot aranja din timp "ploile" la munca. :)

janeta:
kike , este un tren la 6,25 : acceleratul 1745 , cu plecare din Gara de Nord. scuze ca nu ti-am spus de la inceput  :D . am sa-ti spun si vagonul si locurile unde ne vei gasi ( nu pot sa o fac in momentul asta pentru ca ar trebui sa dau jos catelusul din poala mea si nu ma indur. sper sa ma intelegi  :D )

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă