Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011
admin:
Am primit azi lista de la Samiza si am vazut ca mai sunt doar cateva locuri neachitate. Cei care sunt pe lista de mai jos au achitat. Daca sunt inca inscrisi care doresc sa vina, va rog anuntati pe topic.
1. radu
2. luminitaf
4. stanica
5. carmenus
6. francesca777
7. julian
8..catalinap
9. miki
10. mona
11. flaviaa
12. flavian
13. maya
14. janeta
15. prietena janetei
16. bogdan (saturnianul)
17. carol
18.. biologie
19. Mari_a
20. almi_gabi
21. luminita
22. carmentoma
23. dian
24. dian loc
25. dian loc
26 gabriela3107
27. mikiV
28. MikiV - prietena
29. alina (rabbit2wild)
30. fngrama
31. kike
32. lili
33. florica
34.rox2na - 2 pers
35.primavera
36 nicko
rox2na:
Buna seara Gigi, e binevenita actualizarea listei, in sfarsit ma regasesc la nr 34. Tin sa mentionez totusi ca am vb cu Samiza si am platit avansul pentru 2 locuri ceea ce inseamna ca vreau o camera pentru mine si cunostinta mea.
In rest ce sa spun, mai sunt aproape doua sapt pana la reintalnirea de la Sibiel.
Sincera sa fiu abia astept sa ne reintalnim intr-un grup asa numeros, stiu ca ne vom simti bine impreuna - ca intotdeauna - sper sa avem vreme frumoasa si sa reusim sa parcurgem toate activitatile propuse de tine. Cu siguranta va fi distractie.
admin:
Am facut corectura, Roxana. Si eu astept sa va fiu din nou gazda. Sper ca ce pregatim acolo sa va placa si sa va bucure. Ca distractie, sigur va fi!
francesca777:
Eu una deabia astept revederea...petrecerea timpului impreuna indiferent ce vom face...am mare nevoie de acele momente de relaxare si voie buna impreuna cu voi si cred ca nu sunt singura.Asadar,,,cand incepem sa ne organizam?
kike:
Buna seara! Ca tot zicea ceva Francesca despre organizare, as vrea sa stiu daca mai pleaca cineva cu trenul din Bucuresti. N-as vrea sa merg singura atatea ore...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă