Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei - Sibiel 7 - 9 octombrie 2011

<< < (23/57) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: adda din Luni, 29 August 2011, 20:33 ---si eu abia astept gabi
sper sa avem o toamna frumoasa si lunga...am fost duminica la Sibiel, deja padurea incepe sa-si schimbe culoare, in octombrie o sa fie un peisaj superb

--- Terminare citat ---

Adda, ia sa vedem daca stiu, ca n-am facut cunostinta duminica. Tu erai blonda cu bucle si ochelari, nu?  :D

Saturnianul:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 29 August 2011, 20:23 --- nu-i mai zice "furia rosie" ?? - "branci" ii zice acum ?

--- Terminare citat ---

Brancii sunt mijlocul de transport cand nu folosesc masina si nu ma tin nici picioarele  ;D

marcutza:
1. steliana
2. radu
3. luminitaf
4. stanica
5. dina - incert
6. adda cedeaza locul pt Carmenus :)
7. DragosD
8. francesca777 - in locul paulettei
9. stelian
10. julian
11.catalinap
12. miki
13. mona
14. flaviaa
15. flavian
16. maya
17. janeta
18. prietena janetei
19 alventani - ramane sa confirme
20. bogdan (saturnianul)
21. biologie
22. 23.  marcutza(2) - de confirmat
24. Mari_a - de confirmat
25. Magdalena
26. gabitza (almi_gabi)
27. primavera
28. brandy
29. edy
30. luminita
31. Tatiana
32. carmentoma
33. dian
34. dian loc
35. dian loc
36 gabriela3107
37. mikiV
38. MikiV - prietena
39. alina (rabbit2wild)
40. fngrama
41. adi
42.  kike - bine ai venit !  :) urmareste acest topic sau scrie aici office@singlescamp.ro

adda:

--- Citat din: Saturnianul din Marți, 30 August 2011, 00:29 ---Adda, ia sa vedem daca stiu, ca n-am facut cunostinta duminica. Tu erai blonda cu bucle si ochelari, nu?  :D

--- Terminare citat ---

da, eu eram, te-ai prins  :D
te-am recunoscut si eu din poza asta de pe forum  ;)

admin:
Rugamintea mare si intelegere: toti cei care sunt inscrisi si doresc sa participe la aceasta actiune, sa achite avansul in urmatoarele 3 zile. Eu am sa plec in Delta si apoi la Sighisoara, practic ma intorc doar in 18.09. Doresc ca pana la plecarea in Delta sa inchid inscrierile, totodata si rezervarile. Daca mai raman locuri libere, le las la dispozitia Samizei pt tranzit turistic, week-endurile inseamna pt mine la pensiune grad de ocupare 100%, din motive economice nu-mi  pot ramane cu locuri neocupate. Cine este trecut pe lista si nu doreste sa participe va rog sa anunte. Va multumesc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă