Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011  (Citit de 102967 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline radu

• Full Member
  • Mesaje postate: 194
Re: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
« Răspuns #225 : Miercuri, 17 August 2011, 11:35 »
eeee preventiv....
cine stie ce mai patesc ....
haventuri cu hadrian :))
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

Offline radu

• Full Member
« Răspuns #226 : Miercuri, 17 August 2011, 11:40 »
deci cum ramane cu masinile ?
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #227 : Miercuri, 17 August 2011, 17:53 »
 Buna ,Eugenia!Ma bucur ca mergi si tu cu noi! "Coltul vesel" din nordul capitalei e gata de atac!

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #228 : Miercuri, 17 August 2011, 18:09 »
Salut dragii mei,

M-am trezit si eu sa intru pe forum sa  vad ce se mai intampla; si... s-au intamplat multe, s-au facut liste, dezbateri, etc... ce sa mai, am ramas de coada. Mai este loc in vreo masina ? Merg si eu. Mai, ma speriati cu pozele acelea! tb sa am si franghii de alpinist ? va pup, Raluca.
raluca

julia

• Vizitator
« Răspuns #229 : Miercuri, 17 August 2011, 19:45 »
eu o sa-mi iau si un colac de salvare. cum nu stiu sa inot, poate cad in apa...

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #230 : Miercuri, 17 August 2011, 20:11 »
@Craluca - Pai... s-au intimplat multe in ultimul timp, iar acest topic este singura "sursa" de informatii privind excursia, asa ca rog pe toata lumea sa-l consulte zilnic, macar, si sa citeasca tot ceea ce este postat, pt a evita surprizele...
  Daca te uiti la pagina anterioara, o sa observi un comentariu al meu, in care spuneam ca doar tu si Steliana nu v-ati exprimat, inca, optiunea privind masina in care doriti sa calatoriti, asa ca te rog s-o faci cit mai curind.
  In ceea priveste dificultatea traseului, am mai spus-o, nu vor fi trasee imposibile, care sa necesite pregatire fizica speciala, cunostinte de alpinism, sau alte "bazaconii". Nu va panicati, nu e cazul.

julia

• Vizitator
« Răspuns #231 : Miercuri, 17 August 2011, 20:19 »
eu nu folosesc decat foarte rar emoticoane. de lene. ma uit la avatarul meu cu gura pina la urechi si mi se pare ca e un emoticon suficient de sugestiv pentru ce am vrut sa zic. simtul umorului sa nu ni-l uitam totusi in excursia asta...

Offline radu

• Full Member
« Răspuns #232 : Miercuri, 17 August 2011, 20:29 »
Pai decici dat fiind ca pentru ca deoarece turele vor fi de cate o zi seara urmand sa ne intoarcem la locul de cazare(asta daca nu ne ratacim) rucsacii pe care vii luati cu voi ar trebui sa fie destul de mici gen ghiozdanele scolare, clasica lanterna poate ii facem concurenta lui Diogene, in ce priveste incaltarile ori 2 perechi ori daca sunt pescarite printre noi si au nadragi de apa pot sa apeleze la varianta asta, eu o sa aduc pentru price eventualitate 2brauri coarda si Carabine pentru portiunile Mai anevoioase, in rest multa atentie nu este un traseu de viteza ci de indemanare

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #233 : Joi, 18 August 2011, 01:04 »
Salutare!
  Hop si eu. Noi venim 4 in masina : eu, Laura, Paula si Ioana, adica toata Moldova . Nu stiu la ce ora vom ajunge pt. ca avem ceva de intins, dar cu siguranta vom ajunge.
    E super daca reusim sa vedem si ceva pesteri, numai sa ne incadram cu timpul. Pentru pesteri ideal ar fi o lampa de carbit. Din cauza umezelii batriile de la lanterna la un moment dat se descarca. Eventual mai luam un rand de baterii de schimb.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #234 : Joi, 18 August 2011, 02:02 »
se mai gasesc prin magazine si lanterne cu dinam . cred ca si acelea v-ar fi de folos .

sa va fie bine in excursia asta ce se anunta asa de frumoasa !

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #235 : Joi, 18 August 2011, 05:05 »
@Carmenus - Lampile cu carbid erau ok odata... dar acu' in 2011, cind se gasesc baterii bune... Eu recomand lanterne ieftine, cu led-uri, fiindca dau lumina buna, si nu consuma mult, dar sa aiba baterii de calitate, si totul va fi ok.
  E foarte buna si ideea Janetei, lanterne cu dinam (si acumulatori, caci alea fara acumulatori...), din care am vazut citeva modele la unii participanti la Ceahlau, si pe care le consider foarte practice, doar pretul facindu-le, poate, mai putin... simpatice.
  Oricum, sa nu va imaginati ca vom face o parte din traseu la lumina lanternelor. Nu, vom folosi lanternele, ocazional, pt a "inspecta" cele vreo doua-trei pesteri de pe traseul lung.

P.S. Oricum, saptamina viitoare, cu citeva zile inainte de excursie, voi face o centralizare a lucrurilor, care au mai fost mentionate aici, si ce ne vor fi necesare in aceasta excursie... ufff, ca nu mai vine odata...

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #236 : Joi, 18 August 2011, 05:31 »
  Rog toate persoanele participante la excursie sa se asigure ca au nr. de telefon a "soferului" masinii in care va calatori. In timpul ramas pina pina la inceperea ei, eu voi tine legatura doar cu "soferii", asadar va rog sa-mi transmiteti daca cineva nu are nr. de telefon, si-l voi transmite prin mesaj personal.
  Deasemenea va rog sa recititi topicul, pina la plecare, pt a asimila informatiile din el, tineti legatura cu persoanele care si-au pus masinile la dispozitie in vederea transportului, pt a fixa exact ora, si locul, plecarii.
  Deocamdata, vremea se anunta foarte faina in zona respectiva, pt perioada actiunii, si sper sa nu se schimbe, asa ca... semne bune... "actiunea" are...

P.S. @Radu - traseul ales de tine (prin Sibiu) e cu aproape 100km mai lung decit cel prin sud (Craiova-Orsova...), asa ca ar trebui sa te mai gindesti daca calitatea mai buna (probabil) a acestui drum te va ajuta sa compensezi diferenta de distanta. Parerea mea...

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #237 : Joi, 18 August 2011, 11:20 »
buna ziua dragii mei, eu as merge in masina Marianei (daca este de acord). Mariana, se poate ? ...si un nr de tel daca ne dai. multumim.
raluca

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #238 : Joi, 18 August 2011, 11:27 »
@Craluca - Ok, ma bucur ca te-ai hotarit, insfirsit.
  Asadar dragi participanti, componenta masinilor din Bucuresti s-a finalizat, aceasta fiind:

1. Tatiana + Julia + DanaC + Elena(oltenita)
2. Mariana + Mimi + Eugenia + Raluca
3. Radu + Mihaela(constanta) + Tatiana

julia

• Vizitator
« Răspuns #239 : Joi, 18 August 2011, 11:34 »
esti sigur ?!?