@DanaC - Nu s-a renuntat la varianta microbusului, doar ca persoanele care au nevoie de el sint cam nehotarite, si e nevoie de consens, altfel, daca unele persoane din Bucuresti(+imprejurimi) doresc folosirea masinii personale, iar altele microbusul, atunci persoanele ce vor folosi microbusul vor avea niste preturi foarte mari de transport.
TOATE celelalte persoane, in afara celor mentionate anterior, si-au prezentat deja optiunea de transport (e adevarat ca nici nu putea fi aleasa alta), raminind ca voi sa o faceti, la rindul vostru, dar cit mai curind, pt ca Gigi sa poata rezolva problema, cel tirziu marti (ulterior acestei date nemaifiind contactabil).
Asadar, va rog, comunicati intre voi, pe topic, sau prin mesaje personale, dar hotariti o modalitate de transport potrivita (nu uitati ca trebuie sa fie unanima).
PS Si eu am problema ta, cu raul de masina, daca sint pasager, dar am rezolvat-o cu doua pastile de Coculin (de la Boirot), luate cu 2 ore inaintea drumului, tinute sub limba, nu baute. Functioneaza garantat.