Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011  (Citit de 102707 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

julia

• Vizitator
Re: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
« Răspuns #135 : Duminică, 14 August 2011, 09:14 »
eu as alege varianta cfr dar nu stiu daca de la orsova (banuiesc ca asta e cel mai aproape) exista legaturi spre sasca. poti afla?

http://www.mersultrenurilor.ro/Ruta/Bucuresti_Nord/orsova

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #136 : Duminică, 14 August 2011, 09:29 »
@Julia - Orsova e destul de departe de Sasca Montana, Moldova Noua (tot oras pe Dunare) este mai aproape, aprox.40-50km, dar nu stiu daca are legaturi bune CFR. Sa nu uitam ca sincronizarea sosirii grupurilor e foarte importanta pt reusita actiunii.

Ce propun eu:
1. Bucurestenii(7pers), plus persoanele din Constanta(1pers) si Oltenita(1pers) sa vina cu microbuzul ce va fi contractat, direct la Sasca Montana
2. Aradenii(2pers) pot veni cu o masina (daca au posibilitatea), direct la Sasca Montana, ei fiind, dealtfel, si cei mai apropiati de destinatie
3. "Moldova"(4pers) sa vina cu o masina, via Tg.Mures, la Turda.
4. Eu (Tg.Mures), sa fac un ocol prin Dej pt a lua cele 2pers, si sa ne intilnim la Turda, cu grupul din Moldova, urmind ca restul traseului sa fie facut impreuna.

Ce spuneti? Astept sugestii.

PS - o alta varianta, pt persoanele din Dej, ar fi sa vina cu ceva pina in Turda, si sa le iau de acolo, sau sa-mi las masina in Turda, si sa merg mai departe cu masina lor, daca prefera (si au aceasta posibilitate)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #137 : Duminică, 14 August 2011, 10:25 »
Daca se confirma toate platile, lista este inchisa, nu mai sunt locuri disponibile pt aceasta excusie. Cel mai probabil ca soferul microbuzului care vine din Bucuresti cu cei care opteaza pt acest mijloc de transport va fi cazat tot la Dora, pt ca in alta parte nu cred ca ar avea unde sta, astfel incat toate cele 20 locuri sunt ocupate.

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #138 : Duminică, 14 August 2011, 10:54 »
Buna!In legatura cu transportul din Bucuresti,am vorbit si cu Mariana N si am ajuns la concluzia ca merita sa analizam si varianta de a veni cu masina ei,luind inca 2-3 persoane .Ramane ca ea sa faca niste socoteli si sa anuntam ulterior ce a hotarat. Asta daca si ceilalti participanti din Bucuresti ar fi dispusi sa mai gaseasca o masina.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #139 : Duminică, 14 August 2011, 11:03 »
Este o solutie, doar ca trebuie analizata pana cel tarziu marti dimineata, eu seara plec spre Adriatica si trebuie sa las lucrurile clarificate. Ar mai fi cineva din Bucuresti dispus sa-si puna la dispozitie masina personala pana acolo?

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #140 : Duminică, 14 August 2011, 11:16 »
eu, Paula din Iasi si Ioana din Suceava vom veni cu masina lui Carmen. Nu stiu deocamdata traseul (fara gps sunt pierduta in spatiu :D), dar Carmen mi-a garantat ca vom ajunge cu bine la destinatie, asa ca ma las pe mana ei...

As vrea sa trimit si eu banii, dar nu stiu unde... 

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #141 : Duminică, 14 August 2011, 11:31 »
Daca am veni cu trenul pana in Baile Herculane,de acolo cum putem ajunge la Sasca  Montana? 

Offline mihaela_m

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #142 : Duminică, 14 August 2011, 12:40 »
Din ce am vazut in mersul trenurilor si autogari.ro nu sunt legaturi pana in Sasca Montana. Si cu trenul si cu autocarul cea mai apropiata statie este Baile Herculane. Daca nu se mai merge cu microbuzul din Bucuresti si nici nu se mai gaseste o masina disponibila ramane varianta de a ajunge cu trenul pana la Baile Herculane si sa ne ia cineva de acolo, candva...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #143 : Duminică, 14 August 2011, 13:31 »
Exista asa cum spuneam si o solutie de a face un grupaj acolo in zona, Baile Herculane sau Moldova Noua, de unde sa se organizeze un transport local pana la Sasca Montana. Asta intradevar ar reduce costul generat de cazarea si masa soferului. Asta presupune, ca se vine cu trenul sau autocarul pana intr-un loc stabilit din traseu, apropiat de Sasca Montana si de acolo sa vina un microbuz sa ia toata lumea odata. Credeti ca este ok varianta asta? Nu stiu cat costa trenul sau autocarul pana la Herculane dus si intors si nici cat costa cel local Herculane - Sasca Montana. Acesta din urma il pot afla doar marti dimineata cand se lucreaza din nou.

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #144 : Duminică, 14 August 2011, 15:05 »
Eu vin din Arad cu Doina cu masina mea. La un moment dat m-a sunat o persoana, Anca, tot din Arad si am stabilit ca vine si ea cu noi. Nu stiu daca ea mai este pe lista sau a abandonat. Va trebui sa o sun. Dar am ofertat-o pe Mihaela_m din Constanta (pe care o cunosc mai de demult) sa vina cu trenul pana la Timisoara (ca are tren direct) si de acolo o iau eu. Propunerea ramane valabila. Mai vorbim, stabilim si va comunic.

julia

• Vizitator
« Răspuns #145 : Duminică, 14 August 2011, 15:10 »
punct de intilnire Herculane cred ca e mai convenabil. iar varianta tren e sigur mai buna decat autocar ca timp si ora desosire.
astfel in jurul orei 17 am putea sa ne intilnim in herculane si sa fim preluati de microbuz pina la destinatie.

julia

• Vizitator
« Răspuns #146 : Duminică, 14 August 2011, 15:16 »
grupaj provizoriu:

1. Adrian - Tg Mures

7. NeliTT - Arad
8. DoinaV

12. Ioana T - Neamt
14. Fortuna777
15. Carmenus
16. Paulette

19. Radu - Bucuresti

2. Steliana
3. DanaC
4. Codru
5. DanielaC
6. Mimi
9.MarianaN
10. Raluca
11.Mihaela_m
13. TatianaB
17. Iulia
18. bety

Offline radu

• Full Member
  • Mesaje postate: 194
« Răspuns #147 : Duminică, 14 August 2011, 15:19 »
o sa vin si eu de joi si pot asigura a doua masina ca sa eliminam  microbuzul
dar eu o sa plec din bucuresti intre 14-15
astept amatori de senzatii tari care vor sa mearga cu mine
Zambetul e ca stergatorul de parbriz, nu opreste ploaia dar te ajuta sa mergi mai departe. :)

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #148 : Duminică, 14 August 2011, 15:47 »
  Dragi participanti la aceasta actiune, am facut ceva "sapaturi", si va pot spune ca nu e fezabila nici o varianta care exclude masinile personale, sau microbuzul, am sa ma explic.
  Doua motive bine intemeiate reduc sansele folosirii trenului, sau a altui mijloc de transport pina la vreun oras important din zona.

1. Orase apropiate de zona Sasca Montana sint : Orsova (250km dus-intors), Herculane (230km dus-intors), Moldova Noua/Veche (70km dus-intors, dar nu trece nimic pe acolo, nici tren, nici autobus), Anina (100km dus-intors, idem Moldova Noua/veche). Deci, daca ar fi persoane care ar folosi trenul, ar ajunge la Orsova la orele 16:14, 18:09, iar de acolo ar trebui sa fie preluate de unele din masinile care au ajuns deja la Sasca Montana, iar dupa drumuri de 8-9 ore sa mai faca alt drum de aprox 4 ore pina la Orsova dus-intors (cine conduce stie ca e aproape imposibil).
  Ok, sa presupunem ca se face acest efort (riscant) de catre unii dintre noi. Urmeaza intoarcere de duminica. Din Orsova sint urmatoarele trenuri spre Bucuresti 8:28, 9:14, 17:04, ceea ce ar insemna plecari din Sasca Montana de pe la ora 5-6 dimineata, sau daca se pleaca normal (pe la 10), persoanele care trebuie duse la tren, In caz ca ar incapea in masinile care merg pe Clisura Dunarii, spre Orsova, ar trebui sa astepte 5-6 ore in Orsova, pina la trenul de 17:04.
  Deci oricum am lua-o nu "pusca" nicicum mersul cu trenul.

2.Traseul mai dificil din ziua de simbata presupune parcarea masinilor disponibile (in care trebuie sa incapa toata lumea) la un capat al traseului (Podul Beiului), iar participantii sa inceapa traseul de la celalalt capat (Sopotul Nou). Va intreb? Daca nu vin destule masini, cum se poate face acest traseu?...

Concluzia este ca persoanele din Bucuresti(+Constanta+Oltenita) trebuie sa aleaga intre microbuz, si masini personale, orice alta varianta fiind nepractica. Nu stiu ce motiveaza persoanele care prefera trenul, probabil motive financiare, dar va rog sa va ginditi si la celelalte persoane participante, care ar trebui sa faca eforturi foarte mari pt a va indeplini aceasta dorinta.

P.S. Pt orice informatii, intrebari, clarificari, nu ezitati sa ma contactati
- pe topic, daca e de interes general
- prin mesaj personal, e-mail sau telefonic, daca e ceva particular
Adrian Herta
hadrian1969@yahoo.com
0745-106861

julia

• Vizitator
« Răspuns #149 : Duminică, 14 August 2011, 16:05 »
cine a zis ca exclude microbuzul?