Vineri, inainte de a pleca pe Transfagarasan, am transmis Samizei lista cu cei care s-au inscris la excursia de pe Cheile Nerei pe "Inscrie-te in taberele Singles Camp". In afara de cei de pe forum, mai sunt inca 10 inscrisi, Steliana este prima care a confirmat rezervarea prin achitare. Samiza mi-a spus ca sambata a transmis tuturor celor care erau inscrisi pana la acea data cate un Email cu detaliile necesare rezervarii. Rugamintea mea pentru cei inscrisi: achitati pretul excursiei in contul indicat de Samiza (cu specificarea numelui platitorului) si anuntati-o imediat ce ati facut-o. Avand in vedere ca numarul de locuri este limitat la 14, cu o eventuala posibila extindere de inca maxim 6, confirmarea de participarea se va face in ordinea rezervarii, adica a platii. Nu vreau sa fie nimeni suparat si sa-mi spuna ca s-a inscris si ca nu poate participa pt ca nu mai sunt locuri. Inscrierea reprezinta intentia de participare, iar plata confirmarea. In situatia unei actiuni cu locuri limitate, asa cum este Cheile Nerei, eu anunt ca s-a atins numarul maxim de inscrisi, pentru a se cunoaste acest lucru (asta nu inseamna ca s-au inchis inscrierile) si pt ca cineva sa fie sigur de rezervare trebuie sa achite cat mai repede. Inscrierile continua, pana cand Samiza, de la agentie imi comunica atingerea numarului maxim de rezervari.
Locatia este suprasolicitata in aceasta perioada, dupa cate v-am scris sunt doar 3 locatii in zona, restul sunt prea departe de parc. Eu am prerezervat locatia, dar pentru a fi rezervata ferm, trebuie sa achit un avans, altfel proprietarii pot alege oricand sa o ofere altcuiva. De aceea o sa am nevoie cat mai urgent de banuti pt a achita acel avans.