Autor Subiect: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011  (Citit de 102878 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

hadrian

• Vizitator
Re: Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
« Răspuns #45 : Duminică, 24 Iulie 2011, 04:58 »
.

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #46 : Duminică, 24 Iulie 2011, 11:13 »
nu imi dau seama de ce, dar eu nu pot citi nimic in dreptul postarilor lui @hadrian de la acest topic.. apare doar un spatiu gol..

e ceva "moderat"? sau am eu probleme cu setarile?

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #47 : Duminică, 24 Iulie 2011, 11:19 »
carmen , citeste aici la probleme tehnice ce a scris bogdan  :)

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,537.105.html 

momentan schimba din profil setarea pe limba engleza  :)

Offline Codru

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 77
« Răspuns #48 : Duminică, 24 Iulie 2011, 21:24 »
Buna seara tuturor, si bine v-am gasit ; e pentru prima data cand scriu, si din momentul in care am vazut excursia mi-am promis ca nu o sa o ratez. (Asta mai ales dupa ce am vazut 'pe viu' Plitvice :)). Vreau sa ma inregistrez pe lista de participanti pentru excursia asta... cu 2 locuri , fotografiile au convins-o si pe o amica ca e ' musai ' sa vina . Deci astept indicatii pentru restul detaliilor . Multumesc

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #49 : Luni, 25 Iulie 2011, 04:16 »
@Codru - Mă bucur că ai căzut şi tu "pradă" farmecelor Cheilor Nerei. Sînt sigur că cei ce vor participa vor fi "rupţi" de plăcută oboseală, la finalul traseului "greu", iar cei ce vor parcurge chiar şi doar traseele lejere, vor fi surprinşi că în urma efort minim şi-au putut bucura ochii, şi sufletul, cu nişte imagini nebănuit de frumoase, care exced cu prisosinţă efortul depus... iar amintirile rămase...
  Instrucţiuni de înscriere se găsesc la finalul primului comentariu al acestui topic (al Admin-ului), iar cei înscrişi vor fi contactaţi de Gigi, sau Samiza. E sînt doar "ghidul" acţiunii, sper să devin şi sufletul ei, iar cînd se va fi sfîrşit, să am sentimentul plăcut al lucrului dus cu bine la capăt, şi satisfacţia personală că, pe lîngă "cîştigurile" vizuale, datorate locurilor ce le vom vedea, am să cîştig şi... prieteni, noi şi adevăraţi...
  "Dospeşte" lista :
1- Mimi
2- hadrian
3- Codru (+o "amică")
4- Micaela, poate...
5- ...     

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #50 : Luni, 25 Iulie 2011, 06:52 »
Codru, am transmis Samizei adresa ta de Email (nu si telefonul - la inregistrare nu am gasit acest detaliu). De la agentia Bon Voyage ai sa primesti un Email care cuprinde contul in care se vireaza banii. Rugamintea este ca pe adresa de Email samiza@bonvoyagesibiu.ro, sa transmiti datele pe care le solicita pt rezervare si numarul de telefon. De multe ori este nevoie sa se comunice rapid si atunci preferam aceasta cale. Daca vii insotita de o prietena, am rugamintea sa transimiti si datele ei, cel mai bine si prin inscrierea in comunitate. Participantii la actiunile Singles Camp trebuie sa fie cu mici exceptii, membri SC.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #51 : Luni, 25 Iulie 2011, 07:21 »
Vineri, inainte de a pleca pe Transfagarasan, am transmis Samizei lista cu cei care s-au inscris la excursia de pe Cheile Nerei pe "Inscrie-te in taberele Singles Camp". In afara de cei de pe forum, mai sunt inca 10 inscrisi, Steliana este prima care a confirmat rezervarea prin achitare. Samiza mi-a spus ca sambata a transmis tuturor celor care erau inscrisi pana la acea data cate un Email cu detaliile necesare rezervarii. Rugamintea mea pentru cei inscrisi: achitati pretul excursiei in contul indicat de Samiza (cu specificarea numelui platitorului) si anuntati-o imediat ce ati facut-o. Avand in vedere ca numarul de locuri este limitat la 14, cu o eventuala posibila extindere de inca maxim 6, confirmarea de participarea se va face in ordinea rezervarii, adica a platii. Nu vreau sa fie nimeni suparat si sa-mi spuna ca s-a inscris si ca nu poate participa pt ca nu mai sunt locuri. Inscrierea reprezinta intentia de participare, iar plata confirmarea. In situatia unei actiuni cu locuri limitate, asa cum este Cheile Nerei, eu anunt ca s-a atins numarul maxim de inscrisi, pentru a se cunoaste acest lucru (asta nu inseamna ca s-au inchis inscrierile) si pt ca cineva sa fie sigur de rezervare trebuie sa achite cat mai repede. Inscrierile continua, pana cand Samiza, de la agentie imi comunica atingerea numarului maxim de rezervari.
Locatia este suprasolicitata in aceasta perioada, dupa cate v-am scris sunt doar 3 locatii in zona, restul sunt prea departe de parc. Eu am prerezervat locatia, dar pentru a fi rezervata ferm, trebuie sa achit un avans, altfel proprietarii pot alege oricand sa o ofere altcuiva. De aceea o sa am nevoie cat mai urgent de banuti pt a achita acel avans.

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #52 : Luni, 25 Iulie 2011, 09:57 »
  "Dospeşte" lista :
1- Mimi
2- hadrian
3- Codru (+o "amică")
4- Micaela, poate...
5- Neli  .... si poate, si vrea, si stie, dar nu intelege ce-i atata graba, ca doar e ardeleanca. GLUMESC!!!!!!!  Vin

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #53 : Luni, 25 Iulie 2011, 10:32 »
Buna ziua sau buna seara, cum intrati fiecare pe forum. Sunt unul din inscrisii "confirmati" pentru cheile Nerei, Dana ma cheama si va citesc cu interes  instructiunile/propunerile/entuziasmul. Ma alatur voua cu speranta ca se va forma grupul minim necesar (tocmai am primit un mesaj de la Gigi Candea ca nu este deocamdata decat un platitor confirmat). Ma inscriu si la traseul greu sper sa apuc sa imi iau o pereche de ghete pana atunci! Cum din pacate nu am timp sa imi petrec foarte multa vreme pe forum imi cer scuze pentru eventualele decalaje intre mesaje.
O zi buna tuturor.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #54 : Luni, 25 Iulie 2011, 11:29 »
Vazand ca interesul pentru aceasta excursie este destul de mare, am suplimentat locurile disponibile cu inca 6, am anuntat acum o ora si la pensiune. Deci limita maxima - maxima este acum 20.
Asa cum precizam inscrierile continua, pana cand Samiza imi spune ca sunt 20 de platitori. In acel moment am sa anunt inschiderea inscrierilor si am sa transmit lista finala lui Adrian, coordonatorul acestei actiuni.
Indiferent ca va inscrieti aici sau pe office@singlescamp.ro, informatia va ajunge la Bon Voyage.

Dana, cu siguranta ca actiunea se va tine si toate cele 20 locuri ocupate, ii cunosc pe multi din cei inscrisi. Ma bucur ca te-ai alaturat echipei de ACTIVI!

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #55 : Luni, 25 Iulie 2011, 19:03 »
  Numai cîteva ore n-am intrat pe aici, şi "ce mai freamăt, ce mai zbucium"... Mă bucur că dificultatea unuia din traseele acestei acţiuni, n-a descurajat lumea, şi a fost tratată mai degrabă ca o provocare, căci altfel nu pot să-mi explic interesul deosebit pt această excursie mai... altfel.
  Cînd voi primi de la Gigi lista completă a participanţilor, o voi afişa aici, dar deocamdată actualizez lista parţială a celor ce şi-au exprimat intenţia de participare, pe acest topic, deci:
1- Mimi
2- hadrian
3-4- Codru (+ o "amică")
5- Micaela, poate...
6- NeliTTT
7- DanaC
  Va continua...

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #56 : Luni, 25 Iulie 2011, 20:23 »
  Sper sa se rezolve problema cu diacriticile, dar pina atunci voi incepe sa scriu fara acestea, desi e aiurea, dar se pare ca daca le folosesc, in functie de setarile celui care le citeste (english sau romanian) mesajele mele ori nu mai sint vizibile, ori diacriticile sint inlocuite cu simboluri ciudate, care ingreuneaza cititul acestor mesaje.

P.S. As dori  sa intreb pe cei care citesc acest topic, cum "vad" mesajele mele anterioare acestuia, in care am folosit diacritice?
a- le vad corect, cu diacritice
b- le vad denaturate, diacriticile fiind inlocuite cu alte simboluri
c- nu le vad deloc

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #57 : Luni, 25 Iulie 2011, 20:47 »
eu le-am vazut bine si pana acum si acum. Si mi-e totuna cum le scrii ca le inteleg, asa ca dai inainte din partea mea.

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #58 : Luni, 25 Iulie 2011, 21:07 »
Le vedeam cu simboluri, acum sunt lizibile fara diacritice, fara simboluri.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #59 : Marți, 26 Iulie 2011, 00:04 »
as vrea sa subliniez faptul ca mi-am exprimat o dorinta, necum o certitudine. nu vreau sa fiu pusa la scoteala in vreun fel, deocamdata. nu stiu daca voi putea veni, desi mi-ar placea foarte.