Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (18/81) > >>

hadrian:
@Carmenus - Loc de campare in apropierea pensiunii nu este, si nu stiu daca proprietarii pensiunii ar permite amplasarea unui cort in curte, dar cel mai important este faptul, asa cum am repetat de citeva ori, aceasta excursie e mai "altfel", si ar putea fi afectata reusita ei, prin suplimentarea numarului participantilor, cind ea este deja planificata, si organizata pt un anumit numar de oameni.
  Locuri sigure de campare in zona, dar nu aproape de pensiune, sint la Cantonul Damian, si la Pastravarie, fiecare dintre ele situate pe cite unul din cele doua trasee planificate.
  Rafting se face pe Nera, dar doar primavara, cind debitul riului este suficient de mare.   

Carmenus:
     Ok! Am inteles . In functie de ce va fi la servici confirm sau nu prezenta . Cert este ca vreau sa vin . Am trecut mai demult prin zona si mi-a placut . Merci Hadrian.

mihaela_m:
Mai primiti un excursionist? Eram convinsa 50 % dar Floarea Soarelui mi-a convins si  cealalta jumatate. Are o putere de convingere fata asta!

NeliTTT:
eu sunt , eu sunt Floarea Soarelui. Fii binevenita, Miha!!!!!

admin:
Completez lista:
1. Adrian
2. Steliana
3. DanaC
4. Codru
5. prietena Codru
6. Mimi
7. NeliTT
8. DoinaV
9.MarianaN
10. Raluca