Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011
hadrian:
@Fortuna - Ar fi super sa te alaturi si tu grupului de entuziasti ai actiunii. N-am fost pe faza cu raspunsul, dar vad ca Gigi imi "pazeste spatele" (mersi Gigi), oricum el era cel mai in masura sa-ti raspunda, fiind organizatorul, eu fiind doar "ghidul" si responsabilul actiunii.
"Traseul cu vipere"? Suna cam infricosator, si nu va fi chiar asa... Nu cred ca viperele din muntii Aninei o sa stea aliniate pe traseul "greu", dindu-ne "onorul", ca o garda de onoare... Ele sint pe acolo, putem fi siguri de asta, dar nu cred ca vom reusi sa vedem macar vreuna, sint destul de "timide", se retrag repede cind vad oameni, si nu ataca decit ca masura de autoapare. Cu niste minime masuri de precautie, vom fi in siguranta, dar despre asta va voi povesti la "locul faptei".
Mimi:
--- Citat din: admin din Joi, 28 Iulie 2011, 07:38 ---Lista certa de pana acum:
1. Adrian
2. Steliana
3. DanaC
4. Codru
5. prietena Codru
6. Mimi
7. NeliTT
8. DoinaV
9.MarianaN
10. Raluca
--- Terminare citat ---
"MarianaN"este Mariana Neacsa?(prietena cu subsemnata?)
fortuna777:
--- Citat din: hadrian din Vineri, 29 Iulie 2011, 15:53 ---Ele sint pe acolo, putem fi siguri de asta, dar nu cred ca vom reusi sa vedem macar vreuna, sint destul de "timide", se retrag repede cind vad oameni, si nu ataca decit ca masura de autoapare.
--- Terminare citat ---
Am auzit ca din cauza caniculei devin destul de agresive...Sper si eu sa nu fim "incantati" de prezenta lor :)
Carmenus:
Oricum , foarte frumos , cu sau fara vipere.
Mai c-as merge si eu. Ma gandesc ce program am in luna august si anunt daca merg sau nu.
In cazul ca nu mai sunt locuri ar exista varianta de cort?
Pe Nera se face cumva si rafting?
hadrian:
@Fortuna - Nu chiar... viperele sint fiinte cu singe rece, care intradevar au nevoie de caldura soarelui ca sa traiasca, de aceea lenevesc destul de des pe pietre expuse la soare, dar cind vremea e prea caniculara, e prea mult pt ele, si se retrag in zone umbroase, asa ca nici o grija in privinta lor. Oricum, m-am informat despre cum trebuie asigurat primul ajutor in caz de muscatura, si voi fi pregatit (mai putin cu ser antiviperin, care are regim special si este detinut doar de unitati Salvamont, si citeva, foarte putine, spitale).
Statistic, nu am gasit cazuri de muscatura de vipera, in tara noastra, in ultimii ani. Fa-ti griji mai mari pt febra musculara cu care e posibil sa te alegi "dupa", decit de serpisorii aia.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă