Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (15/81) > >>

NeliTTT:
Doina si cu mine ne incumetam la traseul greu. E mai greu ca pe Transfagarasan??? Si mai avem nevoie de 4 buc "bratari" de picioare. Bete avem, pelerine este, rucsaci este, bocanci asemenea, voie buna sa fie. Multumim

hadrian:
@Neli - Da, traseul va fi ceva mai greu, dar nu cu mult, in schimb, ce-l face mai "altfel" e durata parcurgerii lui, cam 8 ore (daca totul e ok), si mai ales "variatia" traseului, de la carari lejere, pina traversari de vaduri, si chiar poteci suspendate deasupra Cheilor, fiind chiar si o mica portiune unde ne vom ajuta de lanturile pironite in stinci, pt a trece.
  Nr "bratarilor" lasa-l pe seama mea, eu voi numara picioarele participantilor la traseu, si poate pun si citeva de rezerva, pt incheieturile miinilor celor care, epuizati, termina "in patru labe"... nu fugiti, am glumit.

P.S. Mi-a placut "inventarul" cu... "este".

NeliTTT:
Deci, este 4 picioare (in continuarea inventarului) si speram sa ramanem fiecare pe cele 2 ale sale pana la capat. Si, da, stiu, am mai facut cheile Nerei, tinandu-ma de cabluri suspendata in aer, iar pe urma prin apa repede si rece dar nu mai adanca decat pana la glezna, numai ca era cu peste 20 de ani in urma. Dar la urma urmei eu de ce n-as face un nou "Dupa 20 de ani"?

hadrian:
  As ruga persoanele participante, care au mai mult de un bat de tracking, sa le aduca si pe cele "extra", pt a le imprumuta celor care nu vor avea. Un bat/persoana e suficient, si sint chiar inutile doua bete, pt portiunile cele mai dificile, unde e necesar sa ai o mina de sprijin libera.

DanaC:
Si eu ma inscriu la traseul "Vipera". Incerc sa ma antrenez pana atunci. Si sa imi iau ce mai lipseste din echipament. De unde ti-ai luat bat hadrian?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă