Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (14/81) > >>

hadrian:
@Mimi - Eu o sa actualizez lista cu participantii (platitori), cind o s-o primesc de la Gigi. Nu mai fac liste pe baza dorintelor (nici macar a intentiilor exprimate), fiindca se creeaza confuzii, si primesc reclamatii.

hadrian:
Pt cei care se incumeta si la traseul "greu", atasez aici o poza cu batul de tracking pe care mi l-am cumparat chiar in acest scop. Dificultatea unor portiuni din traseu, cit si lungimea lui, fac ca acest accesoriu sa nu fie chiar un moft. Batul este telescopic (55-130cm), si are citeva chestii pe care nu le-am vazut la alte bete, si le consider utile :
- virf metalic pt portiuni stincoase, si virf cauciucat pt carari
- "ciuperca" demontabila, pt trasee inzapezite
- arc interior de amortizare
- busola
- lanterna cu pozitie reglabila
  Repet promisiunea, facuta intr-un post anterior, ca voi "confectiona" la fata locului, pt cei ce nu vor avea bete, unele din lemn. Nu vor fi atit de usoare, si practice, ca cel prezentat, dar vor fi foarte utile.

admin:
Lista certa de pana acum:
1. Adrian
2. Steliana
3. DanaC
4. Codru
5. prietena Codru
6. Mimi
7. NeliTT
8. DoinaV
9.MarianaN
10. Raluca

Mai sunt inca 10 inscrisi, din care 3 au confirmat ca vin, urmeaza sa achite in 2-3 zile si 2 care au anuntat ca nu pot veni in acea perioada. Cu cei trei s-ar ajunge la 11 participanti, din 14 + 6 locuri disponibile. Urmeaza sa iau legatura azi cu ceilalti 5 inscrisi pentru a stii daca urmeaza sa participe sau nu, apoi am sa refac lista. Am sa va tin la curent cu inscrierile si respectiv rezervarile, pt a stii cand acestea se apropie de final.

hadrian:
  Desi mai sint vreo 4 saptamini pina la "actiunea Vipera" (glumesc, vroiam sa zic Cheile Nerei), as dori sa stiu citi (si cine, nominal) dintre cei din lista actualizata, se incumeta la traseul "greu". As dori ca aceasta optiune sa fie exprimata de fiecare persoana in parte, cit si de persoanele ce vor mai fi inscrise pe lista finala, pina ce Gigi va anunta inchiderea ei. Voi avea nevoie de aceste informatii pt a pregati cit mai bine parcurgerea traseului.
  Va multumesc.

P.S. Mimi, la tine nu mai este necesara exprimarea optiunii, fiindca ai facut-o deja, in repetate rinduri, nu?... 

steliana:
stiam ca o surpriza, atrage alta surpriza. dupa "vipera", "simplifici" traseul?  :D
glumesc, desigur ... adevarat :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă