Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (12/81) > >>

hadrian:
  Numai cîteva ore n-am intrat pe aici, şi "ce mai freamăt, ce mai zbucium"... Mă bucur că dificultatea unuia din traseele acestei acţiuni, n-a descurajat lumea, şi a fost tratată mai degrabă ca o provocare, căci altfel nu pot să-mi explic interesul deosebit pt această excursie mai... altfel.
  Cînd voi primi de la Gigi lista completă a participanţilor, o voi afişa aici, dar deocamdată actualizez lista parţială a celor ce şi-au exprimat intenţia de participare, pe acest topic, deci:
1- Mimi
2- hadrian
3-4- Codru (+ o "amică")
5- Micaela, poate...
6- NeliTTT
7- DanaC
  Va continua...

hadrian:
  Sper sa se rezolve problema cu diacriticile, dar pina atunci voi incepe sa scriu fara acestea, desi e aiurea, dar se pare ca daca le folosesc, in functie de setarile celui care le citeste (english sau romanian) mesajele mele ori nu mai sint vizibile, ori diacriticile sint inlocuite cu simboluri ciudate, care ingreuneaza cititul acestor mesaje.

P.S. As dori  sa intreb pe cei care citesc acest topic, cum "vad" mesajele mele anterioare acestuia, in care am folosit diacritice?
a- le vad corect, cu diacritice
b- le vad denaturate, diacriticile fiind inlocuite cu alte simboluri
c- nu le vad deloc

NeliTTT:
eu le-am vazut bine si pana acum si acum. Si mi-e totuna cum le scrii ca le inteleg, asa ca dai inainte din partea mea.

DanaC:
Le vedeam cu simboluri, acum sunt lizibile fara diacritice, fara simboluri.

micaela:
as vrea sa subliniez faptul ca mi-am exprimat o dorinta, necum o certitudine. nu vreau sa fiu pusa la scoteala in vreun fel, deocamdata. nu stiu daca voi putea veni, desi mi-ar placea foarte.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă