Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune intr-un colt de rai. Cheile Nerei - Beusnita 2011

<< < (62/81) > >>

hadrian:
  Cred ca descrierea emotiilor si impresiilor personale a participantilor ar putea descrie mult mai bine cum s-a "simtit" "actiunea Vipera", asadar incurajez persoanele care "le au" cu scrisul, sa le impartaseasca cu ceilalti... 

Spunea cineva ca aceasta excursie a fost o adevarata lectie de viata... asa am simtit si eu... si sint foarte incintat, si multumit, de toate persoanele participante la trasee... nu mi-ar fi teama sa fac cu voi, din nou, orice traseu montan din tara. Ati fost curajoase, ambitioase si intelegatoare, chiar daca "cutia de viteze" a fiecareia nu avea acelasi numar de "trepte".

Va multumesc, va felicit, si sper sa ne mai mobilizam si la alte actiuni SC, asemanatoare...

luciamanta:
    Bun venit, tuturor! Stiu ca a fost o excursie minunată, antrenantă, plină de    surprize plăcute, stiu aţi văzut locuri de o incredibilă frumuseţe, stiu ca v-aţi împrietenit, aţi format o echipă şi că amintirile sunt de neştres... Mă bucur sincer pentru reuşita excursiei şi pentru că ne-aţi împărtăşit şi nouă impresiile voastre. :)

alventani:
Foarte frumos!

Mimi:

--- Citat din: julia din Duminică, 28 August 2011, 22:42 ---Vreau sa le multumesc tuturor participantilor pentru placerea de a-i fi cunoscut si bucuria de a impartasi impreuna cu niste oameni minunati aceasta experienta unica.
Dar am si citeva multumiri mai “multumitoare” decat celelalte, asa ca o sa multumesc inca o data:

-lui Mimi – “micul ghid” pentru ca mi-a aratat cum sa merg pe munte si a avut grija de mine

Am si pt Gigi o urare de bine, calda, prieteneasca: “Vedea-te-as pe Cheile Nerei !!”

--- Terminare citat ---

Ma bucur ,Julia ,ca te-am putut ajuta,am facut-o din toata inima!

julia:
Am si eu un cadou pt voi: va invit sa retraim inca o data trei zile de poveste.

Cu drag,
Iulia

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă